Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Május 03. 08:23, hétfő | Helyi sport
Forrás: Szabó József

Május elsején megkezdődtek a versenyek a birkózó sportban is

Május elsején megkezdődtek a versenyek a birkózó sportban is

A csepeli Kozma István Magyar Birkózó Akadémián rendezték meg az év első válogató versenyét, melyre a serdülő korosztályban került sor.

Szombaton a lányok mellett a kötöttfogású fiúk mérték össze tudásukat, míg vasárnap a szabadfogású fiúké volt a főszerep.

A Kiskunfélegyházi BSE tíz fővel képviseltette magát a kétnapos rendezvényen. A csapat többsége első éves a korosztályban, de vannak köztük még diák korúak is. Remekül helytálltak a fiatalok, összesen hatan állhattak dobogóra és mind a hatan bronzérmesek lettek.

A lányok közül Bene Ivett (46 kg), Páli Éva (50 kg) és Kiss Henrietta (66 kg), a fiúk között kötöttfogásban Páli Gergő (52 kg), míg szabadfogásban Makra Benjámin (41 kg) és Bátyai Dorián (+85 kg) szerzett érmet.

Kiss Henrietta, Páli Gergő, Bene Ivett, Páli Éva

Makra Benjámin és Bátyai Dorián

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.