Városlista
2019. november 21, csütörtök - Olivér

Hírek

2019. Május 03. 12:41, péntek | Helyi
Forrás: Szerk.

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Oktatási hálózat az öko-tudatos fenntartató életért

Az Eco-school határon átnyúló projekt vége felé közeledve, 2019. április 12-én, pénteken, Kiskunfélegyházán a Platán utcai Általános Iskolában került megrendezésre a magyarországi interaktív kiállítás megnyitó, amelyre szeretettel vártak minden vendéget és érdeklődőt a szervezők. Interaktív kiállítással, érdekes és izgalmas játékokkal, diákverseny művek kiállításával, szórakoztató kultúrprogramokkal, üdítővel és egyéb finomságokkal kedveskedtek az résztvevőknek.

A magyar és a szerb gyerekek egyaránt nagy érdeklődéssel fogadták a programokat és az új fajta játékokat. Jókedvű, hasznos délutánt töltöttek el Kiskunfélegyházán. A Szerb kiállítás megnyitóra 2019. április 18-án került sor Óbecsén, itt hirdették ki a diákverseny nyerteseit és a helyezetteket, valamint nagy érdeklődés kíséretében a díjkiosztó ünnepség is itt történt meg.


A programot megvalósító szervezetek: ECOCENTER ALAPÍTVÁNY (HU), Than Fivérek Értelmiségi Kör (SRB), projekt kódja: HUSRB/1602/32/0213.

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben az ECOCENTER ALAPÍTVÁNY vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

Címkék: Echo-scool

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 20. 18:39, szerda | Helyi

Megérkeztek a Zöld város program óriás csemetéi

Ma (november 20-án) reggel érkezett meg az első szállítmány a hollandiai faiskolából a Zöld város „nagyágyúival”, a méretes, előnevelt fákkal.

2019. November 20. 18:00, szerda | Helyi

Bűnmegelőzési kvízjátékra invitálták az időseket

Folytatódik városunkban az időskorúaknak a trükkös csalások és a betöréses lopások elleni felvértezése.

2019. November 20. 16:17, szerda | Helyi

A szemétre hajított bizalmas adatok több veszélyt rejtenek, mint gondolnánk

Egy nemrég készült felmérésben azt vizsgálták, hogy Magyarországon bizalmasan kezelik-e a cégek és a háztartások a valóban bizalmas adatokat.

2019. November 20. 15:24, szerda | Helyi

Két személyautó karambolozott az 5-ös főút

Kiskunfélegyháza és Városföld között történt a baleset.