Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2019. Május 03. 12:41, péntek | Helyi
Forrás: Szerk.

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Oktatási hálózat az öko-tudatos fenntartató életért

Az Eco-school határon átnyúló projekt vége felé közeledve, 2019. április 12-én, pénteken, Kiskunfélegyházán a Platán utcai Általános Iskolában került megrendezésre a magyarországi interaktív kiállítás megnyitó, amelyre szeretettel vártak minden vendéget és érdeklődőt a szervezők. Interaktív kiállítással, érdekes és izgalmas játékokkal, diákverseny művek kiállításával, szórakoztató kultúrprogramokkal, üdítővel és egyéb finomságokkal kedveskedtek az résztvevőknek.

A magyar és a szerb gyerekek egyaránt nagy érdeklődéssel fogadták a programokat és az új fajta játékokat. Jókedvű, hasznos délutánt töltöttek el Kiskunfélegyházán. A Szerb kiállítás megnyitóra 2019. április 18-án került sor Óbecsén, itt hirdették ki a diákverseny nyerteseit és a helyezetteket, valamint nagy érdeklődés kíséretében a díjkiosztó ünnepség is itt történt meg.


A programot megvalósító szervezetek: ECOCENTER ALAPÍTVÁNY (HU), Than Fivérek Értelmiségi Kör (SRB), projekt kódja: HUSRB/1602/32/0213.

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben az ECOCENTER ALAPÍTVÁNY vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

Címkék: Echo-scool

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 17:40, szerda | Helyi

Vasárnap lesz a júliusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat- és Kirakodó vásár időpontja: 2022. július 10.

2022. Július 06. 17:18, szerda | Helyi

Jelentősen nőtt a Balatonra vonatozók száma

Június közepétől jelentős kínálatbővítést hozott a főszezoni vasúti menetrend, a rekkenő hőség és a tóparton is beinduló fesztiválszezon nagyot dobott a balatoni vonatok forgalmán

2022. Július 06. 16:23, szerda | Helyi

Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom

Több száz méteren leszakadt a felsővezeték, emiatt Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom - tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

2022. Július 06. 15:32, szerda | Helyi

Kockázatos finomságok

Csak óvatosan a tenger gyümölcseivel!