Városlista
2020. október 28, szerda - Simon

Hírek

2019. Május 03. 12:41, péntek | Helyi
Forrás: Szerk.

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Oktatási hálózat az öko-tudatos fenntartató életért

Az Eco-school határon átnyúló projekt vége felé közeledve, 2019. április 12-én, pénteken, Kiskunfélegyházán a Platán utcai Általános Iskolában került megrendezésre a magyarországi interaktív kiállítás megnyitó, amelyre szeretettel vártak minden vendéget és érdeklődőt a szervezők. Interaktív kiállítással, érdekes és izgalmas játékokkal, diákverseny művek kiállításával, szórakoztató kultúrprogramokkal, üdítővel és egyéb finomságokkal kedveskedtek az résztvevőknek.

A magyar és a szerb gyerekek egyaránt nagy érdeklődéssel fogadták a programokat és az új fajta játékokat. Jókedvű, hasznos délutánt töltöttek el Kiskunfélegyházán. A Szerb kiállítás megnyitóra 2019. április 18-án került sor Óbecsén, itt hirdették ki a diákverseny nyerteseit és a helyezetteket, valamint nagy érdeklődés kíséretében a díjkiosztó ünnepség is itt történt meg.


A programot megvalósító szervezetek: ECOCENTER ALAPÍTVÁNY (HU), Than Fivérek Értelmiségi Kör (SRB), projekt kódja: HUSRB/1602/32/0213.

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben az ECOCENTER ALAPÍTVÁNY vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

Címkék: Echo-scool

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 28. 09:19, szerda | Helyi

Véget ér a magyarokra rásózott silány termékek korszaka

Eddig 360 termékminta vizsgálata kezdődött meg, a hazánkban kapható árukat a nyugaton kapható termékekkel hasonlítják össze.

2020. Október 27. 17:54, kedd | Helyi

Hozd el Te is a töklámpásodat a szombati kiállításra!

Töklámpásokkal telik meg a Szent János-tér október 31-én, szombaton 17 órától.

2020. Október 27. 14:16, kedd | Helyi

Forgalmi korlátozások Mindenszentek és Halottak napján

2020. Október 27. 13:35, kedd | Helyi

Így lép előre a nemzetközi piacon két magyar építőipari cég

A BIM Design Kft. és a KÉSZ Metaltech Kft. olyan támogatási formára pályázott sikeresen, amely a nemzetközi összehasonlításban is egyedien teljesítő cégeknek jár.