Városlista
2021. október 26, kedd - Dömötör

Hírek

2019. Május 03. 12:41, péntek | Helyi
Forrás: Szerk.

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Magyarországi Interaktív Kiállítás Megnyitó a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskolában

Oktatási hálózat az öko-tudatos fenntartató életért

Az Eco-school határon átnyúló projekt vége felé közeledve, 2019. április 12-én, pénteken, Kiskunfélegyházán a Platán utcai Általános Iskolában került megrendezésre a magyarországi interaktív kiállítás megnyitó, amelyre szeretettel vártak minden vendéget és érdeklődőt a szervezők. Interaktív kiállítással, érdekes és izgalmas játékokkal, diákverseny művek kiállításával, szórakoztató kultúrprogramokkal, üdítővel és egyéb finomságokkal kedveskedtek az résztvevőknek.

A magyar és a szerb gyerekek egyaránt nagy érdeklődéssel fogadták a programokat és az új fajta játékokat. Jókedvű, hasznos délutánt töltöttek el Kiskunfélegyházán. A Szerb kiállítás megnyitóra 2019. április 18-án került sor Óbecsén, itt hirdették ki a diákverseny nyerteseit és a helyezetteket, valamint nagy érdeklődés kíséretében a díjkiosztó ünnepség is itt történt meg.


A programot megvalósító szervezetek: ECOCENTER ALAPÍTVÁNY (HU), Than Fivérek Értelmiségi Kör (SRB), projekt kódja: HUSRB/1602/32/0213.

Ez a cikk az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósult meg. A cikk tartalmáért teljes mértékben az ECOCENTER ALAPÍTVÁNY vállalja a felelősséget, és az semmilyen körülmények között nem tekinthető az Európai Unió és / vagy az Irányító Hatóság állásfoglalását tükröző tartalomnak.

Címkék: Echo-scool

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 25. 14:41, hétfő | Helyi

Sebességellenőrzést tartottak Bács-Kiskun megyében

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatóit bevonva tartottak közlekedési akciót a megye rendőrei, amelynek eredményeként 6 óra alatt 245 szabálytalankodóval szemben intézkedtek.

2021. Október 25. 12:49, hétfő | Helyi

Az őszi szünetben is sok izgalmas útvonalat ajánl a MÁV-START a kerékpárosoknak

Idén eddig rekordszámú, 120 ezernél is több kerékpáros utas döntött úgy, hogy túrajegy felhasználásával, vasúttal közelíti meg a túrához tervezett útvonal kiindulópontját.

2021. Október 25. 09:03, hétfő | Helyi

Program a falusi kisboltok megmaradásáért