Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2019. November 11. 12:48, hétfő | Helyi
Forrás: Dongó József

Kiskunfélegyházáról két képviselő jutott be a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésbe

Kiskunfélegyházáról két képviselő jutott be a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésbe

Október 13-án, azaz vasárnap tartották hazánkban az önkormányzati választásokat.

A 23 tagú közgyűlésben a Fidesz-KDNP 16, a Jobbik 2, a Demokratikus Koalíció és a Momentum 2-2, a Mi Hazánk Mozgalom 1 mandátumot szerzett.

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés 2019. október 25-én a hajósi barokk kastélyban tartotta alakuló ülését, ahol testület újraválasztotta Rideg László (Fidesz-KDNP) korábbi elnököt. Elnökhelyetteseknek Mák Kornélt (Fidesz-KDNP) és Vedelek Norbertet (Fidesz-KDNP).

A kisváros barokk kastélyában megtartott alakuló ülésen Rideg László köszönetet mondott a választók bizalmáért és programismertető beszédében többi között bejelentette, hogy megyei családtámogatási programot indítanak, valamint fejlesztik a termál- és a borturizmust és folytatják a klímavédelem terén megkezdett munkát.


Kiskunfélegyházáról Jankovszki Zoltán és Dongó József volt önkormányzati képviselők kerültek be a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlésbe.

Mindenkinek köszönjük a támogatást!

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 16:07, csütörtök | Helyi

Karácsonyi fúvószenekari hangverseny

A Kiskunfélegyházi Ifjúsági- és Koncert Fúvószenekar 2019. december 21-én és 22-én 18 órakor rendezi meg hagyományos karácsonyi koncertjét a Kossuth Lajos Szakközépiskola tornacsarnokában.

2019. December 12. 13:56, csütörtök | Helyi

Köszöntötték a nagycsaládosokat és a legifjabb félegyházi lakost is

Mint minden évben, idén is ünnepi műsorral, uzsonnával és ajándékkal köszöntötték városunk nagycsaládosait és a legfiatalabb félegyházi újszülöttet.

2019. December 12. 13:16, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2019. December 12. 12:46, csütörtök | Helyi

Úszás és triatlon sportágakban tanulhatnak a gyerekek

A DMTK-KVSE Aquasport Egyesület 2020. január közepétől új kezdő csoportokat indít 5 éves kortól, ahol a gyerekek játékosan sajátítják el az úszás és a triatlon sportágak alapjait!