Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Március 06. 17:18, szerda | Helyi
Forrás: hirado.hu

Hárommilliárd forint az ötöslottó főnyereménye

Hárommilliárd forint az ötöslottó főnyereménye

Minden idők ötödik legnagyobb nyereménye ütheti a markát annak a szerencsés játékosnak, aki eltalálja szombaton az öt nyertes számot

– közölte a Szerencsejáték Zrt. Az ötöslottó 23 hetes halmozódás után 3 milliárd 55 millió forintos főnyereménnyel várja a játékosokat.

Az ötöslottó fennállása óta az eddigi legnagyobb pénzösszeget 2003-ban nyerte meg egy szerencsés sárvári játékos, az eddigi leghosszabb halmozódás után. Ő 38 hét telitalálat-mentes időszakot követően több mint öt milliárd forinttal gazdagodott – írták.

A hatoslottó történetének negyedik legnagyobb nyereménye várja a játékosokat a vasárnap sorsoláson. Mivel már 14 hete nem volt telitalálat, a főnyeremény 1,3 milliárd forintra nőtt.

Az első ötöslottó milliárdos 1999 októberében vihetett haza 1,1 milliárd forintot. A Skandináv lottó elindulása miatt akkor kisebb médiafigyelem övezte a rekordnyereményt – írták közleményükben.

Tavaly júniusában egyszerre talált gazdára mind az ötös- és a hatoslottó főnyereménye. Akkor összesen több mint 2 milliárd forintot nyertek a helyes nyerőszámokat megtippelők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 21:11, csütörtök | Helyi

105. születésnapját ünnepelte Erzsike néni

Kiskunfélegyháza legidősebb polgára betöltötte 95. életévét.

2024. Április 25. 19:54, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.