Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Augusztus 09. 09:22, vasárnap | Helyi
Forrás: mti.hu

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

Felborult egy busz, meghalt egy ember az M5-ös autópályán

Meghalt egy ember, további 34-en pedig megsérültek az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál, ahol egy külföldi utasszállító autóbusz árokba borult vasárnap reggel - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Az MTI érdeklődésére elmondták, a turistabusz Lengyelországból hozott utasokat Magyarországra.
A közlemény szerint vasárnap reggel fél hét körül az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében tért le az útról és borult az árokba az autóbusz eddig tisztázatlan körülmények között.
A rendőrség elsődleges információi szerint a balesetben egy ember meghalt, további 34-en megsérültek - tették hozzá.

Az elsődleges adatok szerint hárman - köztük egy öt év körüli gyermek - sérült súlyosabban vasárnap reggel az M5-ös autópályán Kiskunfélegyházánál történt buszbalesetben, amelyben egy ember meghalt - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel.

Győrfi Pál kiemelte: a mentést két mentőhelikopter és 14 mentőautó végzi, jelenleg is tartanak még a kórházi átadások.
Hozzátette: minden utast kórházba visznek vizsgálatokra. A balesetben egy 35 éves férfi halt meg a helyszínen - mondta a szóvivő.

Közölték: a mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták az M5-ös autópályát a főváros felé vezető irányban.

Fotó: hiros.hu - Donka Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.