Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Május 03. 09:41, hétfő | Helyi sport

Évadnyitó sikerek a Jogging Plusnál

Évadnyitó sikerek a Jogging Plusnál

2021. április 24-25-én a Jogging Plus két szakosztálya is országos versenyen vett részt Balatonbogláron.

A teniszezőknek a Kinder Trophy versenysorozat első állomását, míg a triatlonosokank a duatlon országos bajnokságot rendeztek, ahol 69 egyesület több mint 800 versenyzője állt rajthoz.

1992 óta Kiskunfélegyházán működő Jogging Plus Sportegyesület 30 triatlonversenyzője kiváló eredményekkel teljesítette a korosztályuknak megfelelő távokat.

Országos viszonylatban a Debreceni Sportcentrum és az FTC után a Jogging Plus „csipet – csapata” harmadik legnagyobb létszámú utánpótlás bázissal vett részt a duatlon megmérettetésen.

Ezen a hétvégén az időjárás igen kedvező volt, napsütésben indult a futás, melyet a kerékpározás követett és végül ismét futással értek célba a résztvevők.

Az első napon újonc 1 kategóriában a fiú csapat (Dékány Dominik, Szórád Kenéz, Borbás Tamás) harmadik helyen, újonc 2 kategóriában a fiú csapata (Pataki Benedek, Dékány Bence, Borbás Marcell) második helyen és leány csapata (Takács Luca, Simonovits Ildikó Kincső, Fábián Johanna) negyedik helyen végzett.

Az egyesület edzői, Németh László és Szentesi Szabolcs is rajthoz álltak és sikeresen teljesítették a távokat, miközben a tanítványok lelkesen szurkolva bíztatták őket.

A második napon a duatlon mix váltó országos bajnokságon az újonc csapat (Simonovits Ildikó Kincső, Dékány Bence, Takács Luca, Pataki Benedek) a 2. helyen és gyermek csapat (Szórád Hanna, Kovács Mátyás, Karsai Hédi, Vincze Bálint) 8. helyen ért a célba.

A versenyeken való részvételt és versenykerékpárok szállítását a Rollsped Kft. támogatta, ezért külön köszönet Szűcs-Szabó Sándor ügyvezetőnek.
Továbbá köszönjük a kerékpárok szakszerű karbantartását, a versenyekre való felkészítését a Nor-Bike Kft. szakemberének, Lajos Norbertnek.
Felkészítő edzők: Dinnyés-Kis Zsuzsanna, Németh László, Szentesi Szabolcs, Vidovics Zoltán

A teniszversenyen városunkat három fiatal Joggingos tehetség képviselte az igen népes mezőnyben. A 12 évesek között, több mint 50 induló közül Horváth Döme 2., míg a 8 éves Rekedt-Nagy Zoltán vigaszágon a 3. helyezést érte el. Rekedt-Nagy Panni a 24 fős mezőnyben a 3. helyen végzett.
Felkészítő edző: Rekedt-Nagy Zoltán

Hálás köszönet a sportoló gyermekek szüleinek, akik bíztatták és segítették a versenyzőket, biztosították a versenyeztetés lehetőségét!

A versenyek részletes eredményei elérhetőek a https://triatlon.hu/eredmenyek oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.