Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Augusztus 25. 11:58, vasárnap | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Elsőként adták le ajánlóíveiket Csányi József és képviselő-jelöltjei

Elsőként adták le ajánlóíveiket Csányi József és képviselő-jelöltjei

Kevesebb, mint 2 óra alatt összegyűlt a Csányi József polgármesterjelölt vezette Nemzeti Fórum minden képviselő-jelöltjének az induláshoz szükséges ajánlás.

Az ajánlások már hivatalosan is eljuttattak a Helyi Választási Irodába - adta hírül a Félegyházi Közlöny internetes hírportálja.

Csányi József a lap munkatársának elmondta, hogy személyesen is részt vett az aláírásgyűjtésben és tapasztalatai szerint szeretettel fogadták őt és az egyesület jelöltjeit is, akiket a Fidesz-KDNP is támogat.

Ezúton is köszönik Kiskunfélegyháza lakosainak a támogatását.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 14:01, hétfő | Helyi

Lehet, hogy különcök, de helyén van a szívük

Több mint nyolcszázezer forintot gyűjtöttek a kiskunfélegyházi tetoválófesztivál résztvevői október 19-én a kecskeméti újszülöttosztály részére.

2019. Október 21. 08:39, hétfő | Helyi

NAV ellenőrzés Félegyházán

A NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatósága ellenőreinek jelenlétére lehet számítani október 22-én, kedden Kiskunfélegyházán.

2019. Október 20. 15:09, vasárnap | Helyi

Hétfőtől eSzemélyihez is hozzárendelhető a vasúti bérlet

Október 21-től a MÁV vasúti bérletei hozzárendelhetők az új típusú – 2016. január 1-től kibocsátott – személyazonosító igazolványhoz, az eSzemélyihez – közölte a MÁV Zrt. vasárnap.

2019. Október 20. 15:04, vasárnap | Helyi

Kalocsán maradt alul a P&P KHTK

Kalocsán a Gézengúz UKC otthonában vendégszerepelt a P&P Kiskunfélegyházi HTK felnőtt férfi kézilabdacsapata a megyei bajnokság 6. fordulójában.