Városlista
2019. december 12, csütörtök - Gabriella

Hírek

2019. Október 21. 19:51, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Ecsetet ragadtak városunk apróságai is

Ecsetet ragadtak városunk apróságai is

Október 18-án a gyermekek is lehetőséget kaptak a Magyar Festészet Napja rendezvénysorozat alkalmából, hogy kipróbálják kézügyességüket és tehetségüket.

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Kiskunfélegyházai Iparművészek Egyesülete háromnapos programsorozatot szervezett, melyben nemcsak a művészetkedvelőkre és a festészet népszerűsítésére gondoltak, hanem a gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodtak.

Pénteken a Kossuth utca - Kazinczy utca sarkán a Holló László Képzőművész Kör tagjainak irányításával a kifeszített vásznakon bárki kipróbálhatta a különböző festési technikákat, akik pedig inkább ülve szerették volna próbára tenni kézügyességüket, azok a kihelyezett asztalokon rajzolhattak, festhettek. S természetesen a gyermekrendezvények népszerű programja – az arcfestés - sem maradhatott ki a repertoárból.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 12. 16:07, csütörtök | Helyi

Karácsonyi fúvószenekari hangverseny

A Kiskunfélegyházi Ifjúsági- és Koncert Fúvószenekar 2019. december 21-én és 22-én 18 órakor rendezi meg hagyományos karácsonyi koncertjét a Kossuth Lajos Szakközépiskola tornacsarnokában.

2019. December 12. 13:56, csütörtök | Helyi

Köszöntötték a nagycsaládosokat és a legifjabb félegyházi lakost is

Mint minden évben, idén is ünnepi műsorral, uzsonnával és ajándékkal köszöntötték városunk nagycsaládosait és a legfiatalabb félegyházi újszülöttet.

2019. December 12. 13:16, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Tekintsék meg portálunkon friss anyakönyvi híreinket.

2019. December 12. 12:46, csütörtök | Helyi

Úszás és triatlon sportágakban tanulhatnak a gyerekek

A DMTK-KVSE Aquasport Egyesület 2020. január közepétől új kezdő csoportokat indít 5 éves kortól, ahol a gyerekek játékosan sajátítják el az úszás és a triatlon sportágak alapjait!