Városlista
2019. november 14, csütörtök - Aliz

Hírek

2019. Október 21. 19:51, hétfő | Helyi
Forrás: Adrienn

Ecsetet ragadtak városunk apróságai is

Ecsetet ragadtak városunk apróságai is

Október 18-án a gyermekek is lehetőséget kaptak a Magyar Festészet Napja rendezvénysorozat alkalmából, hogy kipróbálják kézügyességüket és tehetségüket.

A Magyar Festészet Napja alkalmából a Kiskunfélegyházai Iparművészek Egyesülete háromnapos programsorozatot szervezett, melyben nemcsak a művészetkedvelőkre és a festészet népszerűsítésére gondoltak, hanem a gyerekek szórakoztatásáról is gondoskodtak.

Pénteken a Kossuth utca - Kazinczy utca sarkán a Holló László Képzőművész Kör tagjainak irányításával a kifeszített vásznakon bárki kipróbálhatta a különböző festési technikákat, akik pedig inkább ülve szerették volna próbára tenni kézügyességüket, azok a kihelyezett asztalokon rajzolhattak, festhettek. S természetesen a gyermekrendezvények népszerű programja – az arcfestés - sem maradhatott ki a repertoárból.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 17:03, szerda | Helyi

Az alföldi erdészek eredményes munkája is hozzájárul az erdők fennmaradásához

Az Alföldön dolgozó erdész közösségnek a történelem során kedvezőtlenebb természeti körülmények között is sikerült komoly eredményeket elérniük.

2019. November 13. 16:57, szerda | Helyi

Csendes gyilkosok a lakásban

Hiába szép és hangulatos, légzési nehézségeket okozhat az illatgyertya

2019. November 13. 16:40, szerda | Helyi

Por- és sármentesen lehet megközelíteni a felsőtemetőt Félegyházán

Évtizedes adósságát törlesztette a város azzal, hogy végre por- és sármentesen lehet megközelíteni a felsőtemetőt Félegyházán.

2019. November 13. 16:34, szerda | Helyi

Szász János, Petőfiszállás polgármestere kitüntető díjat vehetett át

Első alkalommal adta át elismerő díjait a Nemzeti Művelődési Intézet a lakiteleki Népfőiskolán tartott szakmai konferencián, a közösségépítő, értékfeltáró tevékenységeket díjazták.