Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 07. 11:44, vasárnap | Helyi
Forrás: Adrienn

Állati jó nap a felelős állattartás népszerűsítésére

Állati jó nap a felelős állattartás népszerűsítésére

Az Állatok Világnapja alkalmából „ÁllatiJó-napot” szerveztek október 6-án a Vasas Sportpályán.

A Családi Pikniket a Kiskunfélegyházi Kutyaiskola, a Gyermek és Ifjúsági Önkormányzat, a Köszi Klub és a kutyamenhely önkéntesei szervezték azzal a nem titkolt céllal, hogy népszerűsítsék a felelős állattartást és lehetőséget teremtsenek egy olyan kellemes nap eltöltésére, melyen a felnövekvő nemzedék legkisebb tagjai, szüleikkel együtt vidám programok keretében megismerkedhessenek az állattartás legfontosabb szabályaival.

A kellemes hangulatú szabadtéri rendezvényt a bemutatók mellett tánc- és bábelőadás, kézműves foglalkozások, buborékparti, állatsimogató és lovaskocsikázás is színesítette.

A kutyás és solymász-bemutatókon Papp Viktória, az egyik fő szervező amellett, hogy elmondta pontosan mit látnak az érdeklődők, megismertette a produkciókban részt vevő állattartók kedvenceit és kitért arra is, hogy miként jutottak el a kiképzésben ilyen szintre. Kihangsúlyozta, hogy tudatos és türelmes neveléssel ezek az állatok igazi családtaggá válhatnak, akikre minden körülmények között lehet számítani. Gondoskodásukat és törődésünket odaadó hűségükkel és szolgálatukkal hálálják meg, ami páratlan érték minden generáció számára.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.