Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. Február 24. 09:03, szerda | Helyi
Forrás: hazipatika.com

Akár 19 fok is lehet

Akár 19 fok is lehet

Bár néhol előfordulhat köd és szél, a következő napokban nagyrészt a napsütésé lesz a főszerep. A hőmérő higanyszála akár 19 fokig is felkúszhat.

Szerda késő délelőttig a köd jórészt megszűnik, az ország legnagyobb részén sok napsütés várható, de kisebb körzetekben - várhatóan az Alföld egyes részein, északkeleten - tartósabban felhős maradhat az ég, illetve párás maradhat a levegő - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Országszerte mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos területeken 11 és 19 fok között várható, de a tartósabban borult, ködös tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet. Késő estére 0 és +10 fok közé hűlhet le a levegő.

Csütörtökön az éjszaka képződő köd napközben a legtöbb helyen feloszlik, kisüt a nap, de főként északkeleten tartósabban is megmaradhat a köd. Néhol előfordulhat szitálás, helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között várható, de a tartósabban ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet.

Mi lesz pénteken?

Pénteken hasonló időjárási körülményekre számíthatunk, mint csütörtökön: az éjszakai köd napközben szinte mindenhol feloszlik - inkább északkeleten maradhat meg tartósabban -, és kisüt a nap. Néhol szitálás előfordulhat, többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 17 fok között várható, a tartósabban ködös vidékeken viszont ennél hidegebb is lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.

2024. Április 16. 16:36, kedd | Helyi

Összeütközött két gépkocsi az 5-ös főúton

Kiskunfélegyháza határában akadályozza a forgalmat a baleset.

2024. Április 16. 12:38, kedd | Helyi

Nemzetközi zongoraversenyen bizonyítottak

Elek Janka és Elek János négykezes formációját Kiemelt Arany fokozattal díjazták.

2024. Április 16. 09:26, kedd | Helyi

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.