Városlista
2021. április 18, vasárnap - Andrea

Hírek

2021. Február 24. 09:03, szerda | Helyi
Forrás: hazipatika.com

Akár 19 fok is lehet

Akár 19 fok is lehet

Bár néhol előfordulhat köd és szél, a következő napokban nagyrészt a napsütésé lesz a főszerep. A hőmérő higanyszála akár 19 fokig is felkúszhat.

Szerda késő délelőttig a köd jórészt megszűnik, az ország legnagyobb részén sok napsütés várható, de kisebb körzetekben - várhatóan az Alföld egyes részein, északkeleten - tartósabban felhős maradhat az ég, illetve párás maradhat a levegő - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében. Országszerte mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos területeken 11 és 19 fok között várható, de a tartósabban borult, ködös tájakon ennél több fokkal hidegebb is lehet. Késő estére 0 és +10 fok közé hűlhet le a levegő.

Csütörtökön az éjszaka képződő köd napközben a legtöbb helyen feloszlik, kisüt a nap, de főként északkeleten tartósabban is megmaradhat a köd. Néhol előfordulhat szitálás, helyenként megélénkül a déli, délkeleti szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között várható, de a tartósabban ködös vidékeken ennél hidegebb is lehet.

Mi lesz pénteken?

Pénteken hasonló időjárási körülményekre számíthatunk, mint csütörtökön: az éjszakai köd napközben szinte mindenhol feloszlik - inkább északkeleten maradhat meg tartósabban -, és kisüt a nap. Néhol szitálás előfordulhat, többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában 11 és 17 fok között várható, a tartósabban ködös vidékeken viszont ennél hidegebb is lehet.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 18. 10:00, vasárnap | Helyi

A D-vitamin-hiány jelei

Bár kora tavasszal a magyarok 95 százaléka szenved D-vitamin-hiányban (jelentős részük kritikus mértékben), továbbra is mindössze a lakosság tizede figyel oda a megfelelő pótlásra.

2021. Április 18. 08:00, vasárnap | Helyi

Így lassíthajuk az öregedést

Minden évtizeddel nő a sérülések és a krónikus betegségek kockázata. Mit tehetünk ezek ellen?

2021. Április 17. 17:00, szombat | Helyi

Színpompás virágkavalkád fogadta a városközpontba látogatókat

Ma (április 17-én) az időjárás is kegyeibe fogadta a tavaszi virágünnepet, melyet immáron tizenkettedik alkalommal rendeztek meg Félegyházán.

2021. Április 16. 20:08, péntek | Helyi

Hétfőtől újraindulnak a közlekedési vizsgák