Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2017. Október 28. 20:36, szombat | Helyi
Forrás: police.hu

Pénzt akart váltatni, de lopás lett a vége

Pénzt akart váltatni, de lopás lett a vége

A kiskunfélegyházi járőrök személyleírás alapján azonosították be az elkövetőt.

A kiskunfélegyházi járőrök személyleírás alapján azonosították be az elkövetőt.
Egy 58 éves kiskunfélegyházi nő tett bejelentést 2017. október 24-én 13 órakor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányságon. A bejelentés szerint tíz perccel korábban Kiskunfélegyházán, a Batthyány utcában leszólította egy férfi, és kérte, hogy váltsa fel a pénzét, mert telefonálni szeretne. Amikor az asszony a pénztárcáját elővette, azt az ismeretlen elkövető a kezéből kikapta, és elszaladt. A pénztárcában készpénz, személyes okmányok és bankkártyák voltak.
A sértett pontos személyleírása alapján a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság járőrei - Peres Péter c. r. főtörzsőrmester, Borsi Sándor r. főtörzsőrmester, Gyarmati Richárd c. r. törzsőrmester és Somogyi Tamás r. őrmester – a bejelentést követő másfél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 25 éves helyi férfit. Őt a nyomozók gyanúsítottként hallgattákki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az eltulajdonított értékeket – a készpénz kivétel – lefoglalták és a sértettnek visszaadták.
A Bűnügyi Osztály nyomozói az adatgyűjtés során azt is megállapították, hogy a gyanúsított az előzőhöz hasonló módon egy másik sértettet is megállított pénzváltás ürügyén, és az ő tárcájával szintén elszaladt.
A házkutatás során a rendőrök hét csatornafedelet is találtak az elkövetőnél, amelyekről kiderült, hogy lopásból származnak. Ezek eltulajdonításáról a sértett a nyomozóktól szerzett tudomást.
A gyanúsított az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezik.

Fotó: illusztárció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA