Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Július 21. 08:50, csütörtök | Helyi
Forrás: hirado.hu

Péntekre megjön az eső

Péntekre megjön az eső

És négy napig velünk is maradhat, de jó meleg lesz - derül ki a meteorológiai szolgálat előrejelzésből.

Csütörtökön sok lesz a napsütés, de kezdetben az Alföld északi részén lehetnek erősebben felhős tájak is, majd napközben fátyol- és gomolyfelhők jelennek meg az égen. Késő délután, este a nyugati határvidéken zápor, esetleg zivatar előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak zivatar környezetében lehetnek erős széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 26 és 31 fok között várható. Késő estére 19, 25 fokra hűl le a levegő.

Pénteken az Alföldön általában gyengén felhős, napos, száraz idő várható, másutt a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és szórványosan valószínű zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Szombaton az Alföldön és a Dunántúl déli részén általában gyengén felhős, napos, száraz idő várható, másutt a többórás napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és szórványosan valószínű zápor, zivatar. Szélerősödés csak zivatar környezetében lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 33 fok között alakul.

Vasárnap a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és több helyen alakul ki zápor, zivatar. Több napsütés és kisebb esély csapadékra délkeleten ígérkezik. Az északkeleti, északi szél zivatar környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 16 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 33 fok között alakul, délkeleten lesz a melegebb.

Hétfőn a több-kevesebb napsütés mellett erőteljes gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, és szórványosan valószínű zápor, zivatar. Az északkeleti, északi szél zivatar környezetében viharossá fokozódhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között várható.

Kedden napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel. Helyenként valószínű zápor, zivatar. Az északi szél időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 fok között alakul.

Szerdán napos időre számíthatunk gomolyfelhőkkel. Helyenként valószínű zápor, zivatar. Az északi szél időnként megélénkülhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között alakul.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:23, péntek | Helyi

Muzsikál az erdő 2024

Május 10. és 12. között Kecskemét és Lakitelek-Tőserdő térségében is megszervezik a „Muzsikál az erdő” elnevezésű rendezvényt.

2024. Április 19. 15:20, péntek | Helyi

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

A hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 15:09, péntek | Helyi

Újabb Balázs Árpád AMI - Battyány iskolás diák sikere

Hétfőn Szegeden, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskolában rendezte meg a Fesztivál Akadémia a II. Halász Ferenc Tehetségkutató versenyt.

2024. Április 19. 13:59, péntek | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.