Városlista
2024. február 27, kedd - Ákos, Bátor

Hírek

2012. November 28. 08:11, szerda | Belföld
Forrás: InfoVáros

Pénteken kigyúlnak az ünnepi fények Győrben

Pénteken kigyúlnak az ünnepi fények Győrben

November 30-án Győr egész belvárosa díszfénybe borul, a stílusos faházak, a mindenütt érezhető kürtös kalács és fűszeres forralt bora illata hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt. Élményekért és ajándékokért is érdemes Győrbe látogatni.

Amikor sötétedik már odakinn, a város legszebb tere mesebeli varázslattal állítja meg a járókelőkelőket. Gyerekek és felnőttek, fiatalok és idősek egyaránt ámulva nézik a csodát, azt a különleges zenés fényjátékot, amihez foghatót máshol még sosem láttak azelőtt.

2012. november 30-án a Széchenyi téren Ünnepélyes Fesztiválnyitóval lépünk az adventi időszakba. Este hat órakor egy pillanat alatt fényárban úszik majd a történelmi belváros összes kis utcája, a sétáló utca és a vásároknak helyet adó terek is. Ettől kezdve minden este ünnepi zenés fényjáték fogadja majd a Széchenyi térre látogatókat, mindemellett kulináris és kulturális élményekkel egyaránt gazdagítják az ünnepvárást. Tegye Győrben a lehető legkülönlegesebbé a karácsonyi készülődést, ajándék választást, vásárlást. Részletes programajánlót itt talál.

Távolabbról érkező vendégeknek ajánljuk:

Kedvezményes szállást keres a meghitt, adventi Győr belvárosában? Érdeklődjön a Hotel Sziesztánál!

Elérhetőségek:

HOTEL SZIESZTA

9023 Győr, Attila utca 41-43.

+36/96/527-443

szieszta@hotelspaar.hu

Győr belvárosában, csendes környezetben,minikonyhával, tévével, telefonnal felszerelt összkomfortos szobával várja vendégeit aHotel Szieszta. (Az alagsorban pezsgőfürdő, szauna, fitness terem szolgálja az Önök kényelmét.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 27. 14:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába

Sem fegyvereket, sem katonákat nem vagyunk hajlandóak küldeni Ukrajnába - közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden a közösségi oldalán.

2024. Február 27. 08:27, kedd | Belföld

Sulyok Tamás: kölcsönös meghallgatás és megértés révén szeretnék bizalmat építeni

Bizalmat szeretne építeni az előítéletektől mentes kölcsönös meghallgatás és megértés révén Sulyok Tamás megválasztott köztársasági elnök, aki hétfőn az Országgyűlésben azt mondta, bizonyos hatáskörökben

2024. Február 27. 06:00, kedd | Belföld

Elfogadta a parlament Novák Katalin lemondását

Elfogadta az Országgyűlés Novák Katalin köztársasági elnök lemondását hétfőn. A képviselők a döntést 196 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül hozták meg.