Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 15. 17:17, szerda | Helyi
Forrás: BMRFK

Pénteken buli a Cold N' Globe-ban, bűnmegelőzéssel fűszerezve

Pénteken buli a Cold N' Globe-ban, bűnmegelőzéssel fűszerezve

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság SAFE 4 YOU (Sex, Alkohol, Fű, Erőszak) elnevezéssel 2013. május 17-én 23 órától a helyi Cold ’n’ Globe discoban

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság SAFE 4 YOU (Sex, Alkohol, Fű, Erőszak) elnevezéssel 2013. május 17-én 23 órától a helyi Cold ’n’ Globe discoban (Izsáki út 83.) bűnmegelőzési programokkal egybekötött partyra várja a fiatalokat.

Kivételes és rendhagyó módon most a rendőrség megy el egy szórakozóhelyre, oda, ahol a leginkább megszólíthatja az ifjú korosztályt.

A rendezvényen a fiatalok róluk és nekik szóló interaktív programokon vehetnek részt, „részeg szemüvegben” vezethetnek gokartot a disco mellett kialakított pályán, a Válasz Szenvedélybeteg Központ terápiás - a drogból már kigyógyult - munkatársaival kötetlen beszélgetésbe kezdhetnek.

A péntek éjszakai rendezvényen éjfélkor lesz a város középiskolásai között drog, alkohol, erőszak témában meghirdetett film-, és fotópályázat eredményhirdetése is. A legjobbaknak járó jutalmakat (ingyenes strandbelépők, kondibelépők, pizza utalványok) és a fődíjat - egy 10 személyre szóló paintball party-n való részvételt - Timafalvi László r. alezredes, kapitányságvezető adja át a discoban.

A rendezvény szervezésében aktívan részt vettek a helyi fiatalok, akik abban segítették a rendőrség munkáját, hogy pontosan mi is érdekli őket, mivel lehet a legjobban megközelíteni korosztályukat.

Cold and Globe a facebook-on:

www.facebook.com/coldnglobe

www.facebook.com/ColdClub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.