Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Szeptember 09. 12:20, szerda | Helyi
Forrás: Félegyházi Közlöny

Pedagógus elismerések – 2020

Pedagógus elismerések – 2020

A pandémia sajnos nem tette lehetővé a hagyományos köszöntést.

Mivel a pandémia nem tette lehetővé a hagyományos köszöntést, így a tanév kezdetével szeretnénk köszönteni mindazokat a pedagógus kollégákat, akik a tanév végeztével az évzárón, illetve kezdetével az évnyitón zárt körben pedagógus elismerésben részesültek. Valamint az új tanév kezdetével köszöntjük azokat a kollégákat, akik díszoklevélben, pedagógus szolgálati emlékéremben és miniszteri elismerésben részesültek.

50 évvel ezelőtt szerezte diplomáját, ezért arany oklevélben részesült dr. Farmasi Sándorné.

60 évvel ezelőtt szerezték diplomájukat, ezért gyémánt oklevélben részesültek Nagy Sándorné és Selb György Félixné.

65 évvel ezelőtt szerezték diplomájukat, ezért vas oklevélben részesült Boldog Ferencné, Mester Gyuláné és Preisz Istvánné.

Pedagógus Szolgálati Emlékéremben, valamint 40 éves nevelő-oktató munkájukat elismerő oklevélben részesültek a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodából Balogh Györgyné, Boda Zoltánné, Dinnyés Kálmánné, Tóthné Kápolnai Margit és Urbán Judit. A Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskolából Sörös Józsefné.

Pedagógus Szolgálati Emlékéremben, valamint a Kecskeméti Tankerületi Központ az „Év pedagógusa” díjában részesült a Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskolából Terbe Ákosné.

Miniszteri elismerő oklevélben, valamint 40 éves nevelő-oktató munkáját elismerő oklevélben részesült a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskolából Feketéné Borbély Zsuzsanna.

Miniszteri elismerő oklevélben részesült a Pálmonostori Gárdonyi Géza Általános Iskola - Győriné Farkas Anna.

Pedagógus Szolgálati Emlékéremben részesült a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodából Basics Istvánné és Sallai Erika, a Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskolából dr. Luchmann Zsuzsanna, a Kiskunfélegyházi Darvas Általános Iskolából Hatvani Erzsébet Mária és Tóthné Juhász Aranka, valamint a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskola Platán Utcai Tagintézményéből Üvegesné Dongó Judit.

50 éves nevelő-oktató munkáját elismerő oklevélben részesült a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumból Alács Tibor, 45 éves nevelő-oktató munkájáért pedig Alács Gyula László és Bogácsi Csaba Mihály.

40 éves nevelő-oktató munkáját elismerő oklevélben részesült a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumából Kanyó Zoltánné.

35 éves nevelő-oktató munkájukat elismerő oklevélben részesült a Kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskolából Bense Zoltán, a Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskolából Czigányné Forgó Zsuzsanna és Vajdáné Sőrés Irén, a Kiskunfélegyházi Móra Ferenc Gimnáziumból dr. Szabó Gyuláné Matyók Katalin, a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodából Fricska Gyöngyi és Szombatiné Horváth Tünde, a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskolából Jankovszkiné Dobó Anikó és Parádi Erzsébet, valamint a bugaci Rigó József ÁMK Óvoda-Bölcsődéből Virág Tiborné.

30 éves nevelő-oktató munkájukat elismerő oklevélben részesült a KSzC Kossuth szakképző iskolából Balog Pál, a KSzC Közgazdasági Szakgimnáziumából dr. Nemes Nagyné Meizl Tünde és Gajdicsné Lovász Judit, a Móra Ferenc Gimnáziumból dr. Kása Zsuzsanna és Szabóné Simon Erzsébet, a Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumból Máttyássy Beáta és Medgyesi Beáta, a Kiskunfélegyházi Szent Benedek PG Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumból Messzi-Szabóné Major Márta és Preisz Csaba, a Kiskunfélegyházi József Attila Általános Iskolából Csabai Anita Mária, Eszik Zoltánné, Fekete Andrea és Héderné Kiss Brigitta, a Kiskunfélegyházi Dózsa György Általános Iskolából Csányi Judit, a Petőfiszállási Petőfi Sándor Általános Iskolából Rádi Györgyi Magdolna, a Batthyány iskolából Solymosiné Antalicz Tünde, a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodából Zsibrita-Gácsi Zsuzsanna.

25 éves nevelő-oktató munkájukat elismerő oklevélben részesült a KSzC Közgazdasági Szakgimnázium Árvai Zoltán, a Constantinum Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Kollégiumból Bartal Ágnes és Gógné Lengyel Ildikó, a Bács-Kiskun Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kiskunfélegyházi Tagintézményéből Czakóné Kállai Ildikó, a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodából Csőke Szilvia, a Batthyány iskolából dr. Kőfalvi Tamás, a KSzC Kossuth szakképző iskolából Kardosné Molnár Szilvia és Makra Flóra, a Móra Ferenc Gimnáziumból Kiss Gabriella Lenke, a Kiskunfélegyházi Göllesz Viktor Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményből Koncz Mónika, a Kiskunfélegyházi Napköziotthonos Óvodából Krizsán Szilvia, a Darvas Általános Iskolából Kutasiné Gede Orsolya, a Mezgéből Lakos Imre, a József Attila Általános Iskola Platán Utcai Tagintézményéből Rekedt-Nagyné Kucsora Hajnalka és Kuruczné Fazekas Katalin Judit, a József Attila Általános Iskolából pedig Vízhányóné Papp Mónika Tünde.

Továbbá az alábbi elismerésben részesültek: a Kossuth szakképző iskolából Mészárosné Gémes Anikó, Borzainé Lukács Mónika, Erdélyiné Szabadi Ibolya, Nemes Zoltán, akik az intézmény A Siker Kovácsa Díját érdemelték ki, Pallagi Péterné Életműdíjat kapott, Rádi László A Nevelés Támogatója Díjban részesült, Sallai Krisztián a Jövő Reménysége Díjat vehette át, a KSzC Közgazdasági Szakgimnáziumából Gémesné Endre Erika és Kelemenné Móczár Éva A Siker Kovácsa Díját érdemelték ki, Szabó János A Nevelés Támogatója Díj kitüntetettje, Tóth Szabina A Jövő Reménysége Díját vehette át.

Végül, de nem utolsó sorban a nevelő-oktató munkát segítő kollégák is elismerésben részesültek: a József Attila iskola Platán Utcai Tagintézményéből Boda Ferenc Mátyás 25 éve a nevelő-oktató munka segítője, valamint a Pálmonostori Gárdonyi Géza Általános Iskolából Ürmösné Jenei Mária az Év Nevelő-oktató Munka Segítője.

Áldozatos munkájukat ezúton is köszönjük!

Kecskeméti Tankerületi Központ

(Forrás: Félegyházi Közlöny)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:26, kedd | Helyi

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni.

2024. Április 16. 09:04, kedd | Helyi

A holokauszt magyarországi áldozataira emlékezünk

Magyarországon minden évben április 16-án tartják a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját, arra emlékezve, hogy 1944-ben ezen a napon kezdődött a hazai zsidóság gettóba zárása.

2024. Április 16. 07:59, kedd | Helyi

Iskolai foglalkozás a bankfiókban

Fehér Gyöngyi területi vezető látta vendégül bankfióki mentorprogram keretében a Batthyány Lajos Általános Iskola 3.z osztályosait tanáraikkal.

2024. Április 14. 08:29, vasárnap | Helyi

Tetőzik az áprilisi nyár, de egyre közelebb a fordulat

A szabadtéri programoknak kedvező, nyarat idéző idő a következő napokban is folytatódik.