Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2016. Február 11. 15:40, csütörtök | Helyi
Forrás: varos.kiskunfelegyhaza.hu

Pályázzon - Könytár igazgatói állásra

Pályázzon - Könytár igazgatói állásra

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata pályázatot hirdet a Kiskunfélegyházi Petőfi Sándor Városi Könyvtár (6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 9.) igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására.

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata a „Közalkalmazottak jogállásáról szóló” 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján hirdeti meg pályázatát.

A közalkalmazotti jogviszony időtartama: határozatlan időtartalmú közalkalmazotti jogviszony. (Magasabb vezetői beosztás ellátására szóló megbízást az kaphat, aki a munkáltatóval közalkalmazotti jogviszonyban áll, vagy a megbízással egyidejűleg közalkalmazotti munkakörbe kinevezethető.)

Betöltendő munkakör: könyvtáros

Foglalkoztatás jellege: teljes munkaidő

A vezetői megbízás időtartama: a vezetői megbízás 5 év határozott időre szól, 2016. április 1-jétől 2021. március 31-ig.

A munkavégzés helye: Bács-Kiskun Megye, 6100 Kiskunfélegyháza, Szent János tér 9.

A beosztáshoz tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:
Az intézmény egyszemélyi felelős vezetőjeként biztosítja az intézmény szakszerű működését, az alapító okiratban meghatározott célkitűzések megvalósítását. Felelős a közgyűjteményi értékeket hordozó szakmai munka színvonaláért, az ésszerű és takarékos gazdálkodásért, a költségvetési előirányzat betartásáért; az intézmény kezelésében lévő vagyon rendeltetésszerű használatáért. Gyakorolja a munkáltatói jogokat az intézményben foglalkoztatott közalkalmazottak felett, képviseli az intézményt a fenntartó önkormányzat és más hatóságok előtt.

Bővebben:

http://varos.kiskunfelegyhaza.hu/index.php/34-kiskunfelegyhazahu/kezdlap/932-palyazati-felhivas-konyvtar-igazgato

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok