Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Augusztus 09. 20:38, szerda | Helyi sport
Forrás: - szerk.-

Pálos Kupa Petőfiszálláson

Pálos Kupa Petőfiszálláson

2017. július 29-én a Pálosszentkúti Plébánia és a Petőfiszállás Községi Önkormányzat közös szervezésében megrendezésre került a „Pálos Kupa” a petőfiszállási Sportpályán.

A rendezvény szentmisével vette kezdetét a Pálosszentkúti Kegytemplomban, majd a résztvevő játékosok a sportpályán gyülekeztek és kezdték el a bemelegítést. Szász János polgármester és Balla Barnabás plébános atya megnyitó beszéde után a játékszabályok ismertetésére került sor, ezt követően a csapatok két pályán, kétszer 12 perces mérkőzéseken mérték össze erejüket lelkes szurkolóik biztatása mellett. A kispályás labdarúgó kupán 7 csapat vett részt, a petőfiszállási futballisták mellett Budapestről, Felgyőről és Erdélyből, Hargitafürdőről is érkeztek résztvevő csapatok, név szerint: a Petőfiszállási ETO, a MotorkerékPálosok, a Rokonok, a Szikla, a Hargitai Bocsok, az Alkesz (Alkotó Labdarúgó Keresztények Egységes Szövetsége) és a Hanák Car csapata mérte össze futball tudását. A remek hangulatú és sportszerű mérkőzések végeredményeként a vándorkupát a Hanák Car csapata vehette át, melynek tagjai a nemrég elhunyt Homoki-Szabó József emlékére ajánlották győzelmüket. Búcsúzik a csapat "Józsi nem felejtünk el soha!” Második helyen a Rokonok, harmadik helyen a Szikla csapata és az Alkesz team végzett egyenlő pontszámmal, de a hazaiak sportszerűen átengedték a dobogós helyezést a vendégek csapatának. Köszönjük Bunyós Pityu játékvezető egész napos közreműködését. A legjobb játékos Szécsi Csaba, a legjobb kapus Ifj. Szalai László, a gólkirály Tófalvi Ernő lett. Az eredményhirdetés után a szervezők bográcsos pörkölttel vendégelték meg a fáradt résztvevőket. A rendezvény jó hangulatú beszélgetéssel ért véget.
A szervezők nagyon köszönik a támogatók által nyújtott segítséget, név szerint a Petőfiszállási Községi Önkormányzatnak, a Magyar Pálos Rendnek, a Szabó Tüzépnek, Sinkó Józsefnek, a Hanák CAR Kft-nek, a Majsa Pitének, a Szentkúti ABC-nek, a Takarmány Boltnak, az Éden Vegyeskereskedésnek a Sportérem Kft-nek, a Szécsi Családnak, Iványi Leventének és a Petőfi Presszónak.
Nagyon köszönjük minden segítő munkáját, akik hozzájárultak a sikeres lebonyolításhoz, külön köszönetünket fejezzük ki a lelkes asszonyoknak - egész napos fárasztó munkájukért, Pintér Károlynak és családjának, Nagy Jánosnak, Sári Péternek, Mindák Józsefnek, Szabóné Szendrei Máriának, Bori Bencének, Szabó Sándornak, Nagy Tímeának és Kovács Sándornak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.