Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Február 12. 08:58, csütörtök | Külföld
Forrás: Objektív Hírügynökség

Pálinka és mangalica kolbász a hamburgi utazás kiállításon

Pálinka és mangalica kolbász a hamburgi utazás kiállításon

A hazai turisztikai ajánlatok mellett a magyar borok és a dobos torta is sikert aratott Hamburgban.

A hazai turisztikai ajánlatok mellett a magyar borok és a dobos torta is sikert aratott Hamburgban – tudatta az OBJEKTÍV Hírügynökséggel az MT Zrt.

Február 4-8. között rendezték meg Észak-Németország legnagyobb utazási vásárát, a Reisen Hamburgot, amelyen idén is a Magyar Turizmus Zrt. mutatta be hazánk turisztikai kínálatát. Az MT Zrt. standján társkiállítóként vett részt a Nyugat-Balatoni Turisztikai Iroda, a sárvári Spirit Hotel és a Pannonia Reisen. Az érdeklődők a vásáron a Mutsch Reisen és Kröger Tours magyarországi kínálatáról is kaphattak információkat. A kiállítás látogatóit borkóstoló és magyar finomságok (pogácsa, mangalica kolbász, pálinka és dobos torta) csalogatták a magyar standhoz.

A vásáron az érdeklődők megismerhették a lakóautók kínálatát, a legújabb aktív turisztikai ajánlatokat, kellékeket, kerékpáros- és hajós utazási lehetőségeket, a Hamburgból is jól elérhető úti célokat. A 8 csarnokban 9.000 kiállító által bemutatott ajánlatokat idén összesen 70.000 látogató ismerhette meg. A közvélemény kutatásból pedig azt is megtudhattuk, hogy a látogatók 83%-a tervez utazást 2015-re. A városlátogatások iránt idén is nagy volt az érdeklődés, a teljes látogatószám 57%-át érdekelte, ez az arány tavaly még csak 52% volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:29, szerda | Külföld

Kínában tárgyal Szijjártó Péter

A világ súlyos biztonsági kihívásokkal néz szembe, immár több mint két éve tombol az ukrajnai háború, ezért fontos lenne felerősíteni azok hangját, akik a mielőbbi béke pártján állnak

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.