Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Október 12. 14:13, hétfő | Helyi sport
Forrás: kalohirek.hu

Öt percen múlott a bravúr a listavezető ellen Kalocsai FC – Kiskunfélegyházi HTK 1–1

Öt percen múlott a bravúr a listavezető ellen Kalocsai FC – Kiskunfélegyházi HTK 1–1

Rangadóhoz méltó ütközetben osztozott meg egymással a bajnoki pontokon az eddig még százszázalékos KHTK és a hetek óta nyerő szériában játszó házigazda Kalocsa.

A több napos eső áztatta mély talajú játéktéren végig nagy iramú csatát vívott egymással a két jól felkészített alakulat, ahol színvonalas produkciót láthatott a közönség a pénzéért.

A negyedóra végéig egy-egy nagy helyzetet hozott össze mindkét csapat ellenfele kapuja előtt, ám a labdák ekkor még célt tévesztettek. Látványos taktikai csata zajlott az egyébként kifogástalanul előkészített játéktéren, ahol hamar kialakultak a párok, akik derekasan küzdöttek egymással és a szűnni nem akaró esővel, ami bizonyára zavaró volt játékos és néző számára egyaránt.

A védelmek jól romboltak – igaz, egyszer a Kalocsa lesgólig jutott –, meg is jegyezte egy hozzáértő szurkoló, hogy aki itt ma gólt ér el, az három ponttal gazdagodik majd, mert itt biztosan nem lesz gólhullás.

A fordulás után aztán mit sem engedve az iramból tovább gyűrte egymást a két társulat, majd a 74. percben egy kalocsai ellencsapás során Vuits Viktor a félegyházi ketrecbe bombázta a labdát (1–0). A vendégek sorozatos cserékkel próbáltak meg frissíteni, így a pályára lépő Némedi edző talán első labdaérintéséből, a 85. percben egy fejesgóllal egalizálta az állást (1–1).


MESTERMÉRLEG:
Márton Zsolt edző: – A mai mérkőzésen egy nagyon jó erőkből álló Félegyházát fogadtunk, akik ellen mindenképpen győzelemre játszottunk. Ezt igazolta a játék képe is, hiszen még a végén is mentünk előre és próbáltunk meg újabb gólt szerezni. Nagyon sajnálom, hogy egy olyan szituáció utáni bírói ítéletet fosztott meg bennünket a három pont megszerzésétől, amelyből volt egy tucat a mérkőzés során, ám akkor a síp néma maradt. Csapatom a maximálisat kihozta magából a meccs során, amihez gratulálok minden egyes játékosomnak.

Némedi Norbert: Két ellentétes félidő volt, az első játékrészben eldönthettük volna a javunkra a mérkőzést, nem sikerült.A Kalocsa kihasználta helyzetét a második félidőben, előnybe kerültek. A végjátékban meg tudtuk menteni az egy pontot.Reálisan nézve a döntetlen igazságos eredmény volt a mai mérkőzésen.

KFC – KHTK 1–1 (0–0)
150 néző, vezette: Allaga
Kalocsa: Péter – Pintér, Vuits A., Szalontai, Nasz – Kohány B. – Vuits V., Kollár, Dostyicza, Follárdt (Kárpi) – Kohány G.
Edző: Márton Zsolt.

KHTK: Tóth P. – Golovics, Sándor, Valkai, Mizsei F., Palásti, Ábel, Mizsei A. (Polgár Sz.65.), Szabó A. (Némedi 80.), Katona B. (Tóth I. 67.), Zs. Juhász (Csurka 71.) Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás.

Ifjúsági eredmény: 5–0 a házigazda KFC javára.
Gólszerzők: Kun-Szabó 2, Vass, Matos, Zorván Sz.

Forrás: kalohirek.hu

Kiegészítés: Varga Ferenc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.