Városlista
2020. november 28, szombat - Stefánia

Hírek

2019. Március 13. 11:42, szerda | PR

Öt érv a szoptatós melltartó mellett

Öt érv a szoptatós melltartó mellett

Amikor a terhességhez, majd a baba első hónapjaihoz szükséges beszereznivalók listáját a leendő szülők elolvassák, először kicsit hihetetlennek tűnik, hogy ennyi mindenről kell gondoskodni.

Bizony, vannak nem kis számban praktikus eszközök, amelyek jól fognak jönni - és ezek közé tartozik a szoptatós melltartó is.

A babakelengye rengeteg elemet tartalmaz, amit a tapasztaltabb anyukák már nem vesznek annyira komolyan - említsük csak meg például a cumisüveg-mosókefét. Ám aki gyakorlott, az speciális melltartót biztosan vásárol. Egy ilyen beszerzéssel könnyebbé, örömtelibbé tehetjük a babánkkal való együtlétet, és leegyszerűsítjük az életünket. Lássuk, miért!

Könnyű megoldani a szoptatást

Ennek a darabnak az előnye, hogy nem kell hátul kikapcsolni, hanem elöl szétkapcsolható vagy legombolható, és megetethetjük a kicsit. Persze, normál melltartónál a vállpántot is le tudja húzni minden egyes alkalommal az anyuka, ám ezzel nyújtja annak anyagát.

A babák nem a türelmükről híresek, és sokkal jobb ez a fél kézzel, pillanatok alatt kivitelezhető megoldás a szoptatás esetén.

Emellett akár nyilvános helyen diszkréten félrehúzódva, egy kendő takarásában is megoldhatjuk az etetést, mivel nem kell bonyolult vetkőzésbe fognunk.

Megkímélhetőek a meglevő melltartók

Egy nő ruhatárában általában szép, csajos darabok találhatóak ebből az alsóneműből. Ezeknek meghosszabbíthatjuk az élettartamát, ha a húzgálástól, kapcsolástól, valamint az anyatejjel való találkozástól megkíméljük őket.

Nem kell attól félnünk, hogy a szoptatós melltartó teljesen elveszi a nőiességünket. Ma már ezekből is kimondottan esztétikus darabokat lehet találni. Fehéret, színeset, elasztánt vagy pamutot - rengetegféle változatot találunk a kínálatban.

Javasolt egyébként anyagában elasztánt is tartalmazó melltartóra szavazni, mivel ez nyúlékonyabb, jobban igazodik hozzánk, emellett a gyakori mosások után gyorsabban szárad.


Nagyobb méret kell a szokásosnál

A terhesség előtti melltartóinkról, ha anyatejjel etetjük a babánkat, a legnagyobb eséllyel le kell mondanunk erre az időszakra. A mell mérete ilyenkor ugyanis akár több számmal is nő. Emellett a melltartóbetéttel is érdemes számolni, amit még bele kell tenni a kebeltartóba.

Mindent a kényelemért

A kismamáknak pár testi változáson is át kell esniük a szoptatás időszakában. Ezek a melltartók úgy vannak tervezve, hogy minden kihívásra megfeleljenek.

A keblekkel járó nagyobb teher eloszlatásában a széles hátpántok segítenek, a maximális komfortot a puha, testbarát anyagok adják meg. Nagyon fontos, hogy ilyenkor ez a darab ne szorítson, ne nyomjon, a váll- és hátpánt ne vágjon be. Ez is nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a szoptatás kellemes, pozitív élmény maradjon - mindkét félnek. Egy biztos, ez az a darab, amiből igazán érdemes igényeset és hozzánk illőt választani.

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 25. 19:59, szerda | PR

Tippek és trükkök a professzionális nyomtatási eredményhez

Minőségi tonerek segítségével könnyebb home office-ból dolgozni

2020. November 25. 15:46, szerda | PR

Fertőtlenítő takarítás specialistája

Stabilizált ózonos vizet előállító berendezést, valamint egyéb elektromos fertőtlenítő eszközöket szereztek be -

2020. November 23. 18:08, hétfő | PR

Mire jók a fenőkövek?

Ha megtaláltuk a tökéletes kést, ami megkönnyíti a konyhai vagy a ház körüli munkát, már csak arra kell figyelnünk, hogy az mindig éles maradjon.

2020. Szeptember 21. 15:47, hétfő | PR

Elindult az épületenergetika digitalizációját fejlesztő IPOSZ-IVSZ projekt! Okosotthont mindenkinek!

2020. áprilisában vette kezdetét a GINOP-5.3.5-18-2019-00094-es kódú pályázat az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) és az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) gondozásában.