Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2016. Június 18. 16:00, szombat | Helyi
Forrás: vezess.hu

Ősszel jön a morcosított Honda Jazz

Ősszel jön a morcosított Honda Jazz

A Jazznél nagyobb, a HR-V-nél kisebb lesz az a Honda WR-V crossover, amely műszaki és vizuális alapjait az előbbitől örökölte.

Európában nem is hallottunk róla, a fejlődő piacokon viszont már az előző generációs Jazzből is kínáltak terepbarátabb kiadást. A Fit Twist néven forgalmazott, dögös apróság a szokásos receptet követte, és alig volt több néhány optikai kiegészítővel feldíszített Jazznél. Az idén októberben színre lépő utód, a Honda WR-V azonban más lesz: bár technológiáját továbbra is a Jazztől kapja, azt nem változatlanul alkalmazza: állítólag 5 centivel megnyújtják a tengelytávját, ráadásul az optikai módosítások is erőteljesek lesznek.

Az autóról semmi további információ nem áll rendelkezésre; a brazíliai piacon debütáló apróság vélhetően a féltesó motorját kapja meg: az 1,5 literes i-VTEC benzinmotor kézi vagy CVT váltóval, benzines vagy etanolos üzemben kapható.

Címkék: benzines, CVT, etanolos, honda, jazz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 14:39, csütörtök | Helyi

Anyakönyvi hírek

Az alábbiakban legfrissebb anyakönyvi híreinket olvashatják.

2024. Május 01. 20:00, szerda | Helyi

Régmúlt idők varázsát csalogatta elő a majális

Megtelt a Parkerdő szórakozni vágyó közönséggel május 1-jén. A ragyogó napsütésben színes programok sora várta az érdeklődőket egész nap.

2024. Május 01. 15:17, szerda | Helyi

TeSzedd akció Petőfiszálláson

A föld napja alkalmából a Róna Vadásztársaság és a Petőfiszállási Polgárőr Egyesület Petőfiszállás vadászterületén a \"TE SZEDD\" mozgalomhoz csatlakozva, a természetben "felejtett" lakossági hulladékot gyűjtött 23 fővel.

2024. Április 30. 09:23, kedd | Helyi

Majális a Parkerdőben

Programok