Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Január 27. 14:25, szerda | Helyi sport
Forrás: futsalhungary.hu

Összecsap a két élcsapat a döntőért!

Összecsap a két élcsapat a döntőért!

ÁRKÁD ETO - ASTRA KKFHÁZI BULLS FC
HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE - BRAND MISSION TOLNA-MÖZS
2016.02.20 Gyöngyös, Városi Sportcsarnok

A keddi napon a hölgyekkel kezdődött a sorsolási ceremónia. A férfiakéhoz hasonlóan elsőre a Győr neve került elő a piros golyókból. Az ETO képviselője húzhatott ellenfelet maguknak, ahol a címvédőre Astrára „esett” a választás, így az is eldőlt, hogy a másik ágon Tolna – Hajdúböszörmény párharc lesz. Érdekesség, hogy utóbbi két csapat pont hétvégén találkozott a bajokságban, ahol a HTE legyőzte és elvette a Tolna veretlenségét. Első ízben rendeznek a hölgyeknél is final fourt, ahol nagy kérdés lesz, melyik csapat bírja jobban a kettős terhelést.

Az elődöntők kezdési időpontja még nincs meg. Később jelöli ki az MLSZ. A döntőben az ETO – Astra mérkőzés győztese gyakorolhatja a pályaválasztói jogokat. Például ő döntheti el, milyen színű szerelésben lép pályára.

ÁRKÁD ETO - ASTRA KKFHÁZI BULLS FC

HAJDÚBÖSZÖRMÉNYI TE - BRAND MISSION TOLNA-MÖZS

2016.02.20 Gyöngyös, Városi Sportcsarnok

Simonyi András, a HTE mestere: - Sejtettem, hogy könnyű ellenfelet nem kaphatunk az elődöntőben, de reméltem, hogy a tabella első helyezettjét elkerüljük. Papíron a Tolna jóval esélyesebb, de kishitűségnek helye nincsen. Mindent elkövetünk, hogy borítsuk a papírformát. Vasárnap Hajdúböszörményben sikerült. Ebből táplálkozhatunk Gyöngyösön is, ahol nagyon számítunk fanatikus szurkolóink biztatására is. A másik ágon előrehozott döntőnek is beillik a párosítás. Ott a női futsal egyeduralkodójának tartott Astrát érzem favoritnak.

Frank Tamás, a Tolna mestere: - A lélektani előny úgy gondolom, hogy a HTE-nél van, hiszen legyőztek minket a vasárnapi bajnokin. Az esélyek szerintem ellenfelünk felé billen, 60-40% arányban, de természetesen szeretnénk bejutni a fináléba. A másik ágon is egy érdekes találkozó lesz. Az Astra feljövőben van, de a Győr, amióta átvette Lódi Tomi, azóta sokkal összeszedettebb. Ezek alapján az ETO-t várom a fináléba.

Lódi Tamás, ETO mestere: - Tudtuk, hogy nincs könnyű ellenfél a négy között. Annak ellenére, hogy azt gondolom, hogy a Tolna vagy a HTE az esélyesebb, az Astra ellen ugyan olyan nehéz dolgunk lesz. A címvédő rutinos az ilyen meccseken, míg mi most először játszhatunk ilyen mérkőzést. Már a döntőbe jutás is nagy dolog lenne.

Dombó János, az Astra mestere: - Mind a négy csapatnak egyforma esélye van a döntőbe jutásra, sőt a kupa elhódítására is. Talán a Hajdúböszörménynek és a Tolnának egy hajszállal nagyobb esélyt adnék, de mint tudjuk, a kupában bármi megtörténhet. Éppen ezért egy kicsit pikánsnak érzem, hogy a jelenlegi két legjobb csapat már az elődöntőben összecsap.

Címkék: astra, foci, futsal, Gyöngyös, HTE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.

2024. Április 04. 16:29, csütörtök | Helyi sport

Húsvéti verseny beszámolók a Koppányok tollából

2024. március 29-én Nagypénteken, Domaszéken jártunk a Farkas a Piroskát elnevezésű örömíjászversenyen.

2024. Március 26. 11:01, kedd | Helyi sport

Tavaszi versenyek a Koppányoknál

2024. március 17-én a Magyar Íjász Szövetség 3D Szakága 2024. évi 3D Teremíjász Országos Bajnokságon vettek részt a Koppányok 4 fővel.