Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Február 19. 10:53, péntek | Helyi
Forrás: redlemon.hu

Országos turnéra indul Bagdi Bella

Országos turnéra indul Bagdi Bella

Kiskunfélegyházán is lesz koncert.

Március közepétől júniusig járja majd az országot Előttem legyen mindig út című új lemezével Bagdi Bella. Az életmódfejlesztő énekes 35 magyar városban és 6 erdélyi helyszínen adja elő legújabb szerzeményeit hol a humor, hol a belső nyugalom rendkívüli jelenlétével. Az önfejlesztő tanítások és a zene találkozásának célja, hogy a dalok erejével segítse és fejlessze az emberek lelki-szellemi életét. Az első állomások között szerepel Veszprém, Kiskunfélegyháza, Ózd, Komló és Szombathely.

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, az ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, valamint a Boldogságórák kezdeményezője több mint száz településen működtet ingyenes Boldogság klubot, és zenekarával évek óta turnézik országszerte. Bagdi Bella idén tavasszal legújabb lemezét mutatja be, a turné első állomása március 11-én Veszprém, majd Kiskunfélegyházán, Ózdon, Komlón, Szombathelyen és számos további helyszínen folytatódnak a koncertek, amelyek mindegyikén a helyi kórházak számára is felajánl 10-10 darab belépőt a zenekar.

„Az „Előttem legyen mindig út” lemez célja, hogy átformáljon, megerősítsen, inspiráljon és bátorítson. Arra törekedtem, hogy a dalok megnyugtassák a lelket, javítsák a hangulatunkat és általánosságban hozzájáruljanak ahhoz, hogy jól legyünk és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség” – árulta el Bagdi Bella, aki arra buzdítja hallgatóit, ne csak hallgassák, de énekeljék vele együtt élőben is a számokat. „Az éneklés enyhíti az agyban és az izmokban lévő feszültséget, nyugtató, pihentető hatással van a szervezetre. Sokan arra használják a zenémet, hogy enyhítsék egy nehéz nap negatív hatásait vagy elfeledkezzenek valamiről, ami felbosszantotta őket” – tette hozzá az életmód tréner, akinek dalait hallgatói leginkább csak boldogság zeneként emlegetik.

Aki szeretné élőben átélni a Bella élményt, a most induló országjáró turnén megteheti. Bella amellett, hogy zenéjén keresztül útmutatást ad a problémák megoldásához, személyes jelenlétével is hozzájárul a különféle élethelyzetekkel, életszakaszokkal kapcsolatos pozitív elvárások megerősítéséhez.

Az Előttem legyen mindig út turné első állomásai:

Március 11. Veszprém

Március 12. Kiskunfélegyháza (Móra Ferenc Művelődési Központ, Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 1.)

Március 16. Ózd

Március 17. Komló

Március 19. Szombathely

Március 21. Nagykanizsa

Március 22. Nyíregyháza

Március 25. Miskolc

További információk: http://bagdibella.hu/bella-estek

http://Illetve a lemez címadó dalának hanganyaga itt található: https://www.youtube.com/watch?v=19dArgRU3z8

BAGDI BELLÁRÓL

A Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, az országos ingyenes Boldogságprogram elindítója és szakmai vezetője, a több, mint 1000 osztályban elindult Boldogságórák kezdeményezője. Bella évek óta dolgozik együtt az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratórium vezetőjével, Prof. Oláh Attilával, akivel most közösen országos boldogságkutatást indítottak, amelynek eredményeképpen hamarosan elkészül Magyarországon boldogságtérképe.

Bella az első aranylemezes életmódfejlesztő énekesnőnk, aki folyamatosan telt ház előtt koncertezik Magyarországon, és aki küldetésének tekinti, hogy a zene erejével segítse és fejlessze az emberek lelki-szellemi életét.

Tudományosan bizonyított, hogy az éneklés csökkenti a stresszt, enyhíti a szorongást, és emeli az endorfinszintet. Az éneklés erősíti az immunrendszert, és teljesen mindegy, hogy hamisan vagy tisztán énekelünk-e, csak énekeljünk. Erre ösztönöz Bella megzenésített pozitív megerősítéseivel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Tavaszi zsongás a főtéren

Színes virágkavalkáddal, kézműves termékbemutatóval és vásárral, valamint táncos-zenés előadásokkal köszöntötték a tavaszt Kiskunfélegyházán április 27-én.

2024. Április 27. 08:39, szombat | Helyi

Szép eredményeket értek el a batthyanyisok a Platán Futáson

2024. április 25-én rendezte meg a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola a XI. Platán Futás elnevezésű utcai futóversenyét a 6-14 éves tanulók számára.