Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Október 11. 08:48, kedd | Helyi
Forrás: -szerk.-

Országos turnén a Budapesti Showszínház - október 15-én Kiskunfélegyházán is Édes Anna musical!

Országos turnén a Budapesti Showszínház - október 15-én Kiskunfélegyházán is Édes Anna musical!

Közel három hete indult el országos turnéjára Magyarország legújabb és egyben legizgalmasabb új musical nagy produkciója az Édes Anna.

Közel három hete indult el országos turnéjára magyarország legújabb és egyben legizgalmasabb új musical nagyprodukciója az Édes Anna.

A két órás, zenés-táncos szuperprodukció közel 40 közreműködővel, korhú jelmezekben és díszletekben, de a legmodernebb zenei és látvány elemekkel került színre, Tóth Ádám rendező, Horváth Zsolt Hozsó zeneszerző és Sallak Petra koreográfus munkája nyomán.

A turné eddigi össze állomásán teltház várta a művészeket, s talán nem is véletlenül: az Édes Anna musical minden szempontból egyedi és élvezetes szórakozást ígér az esemény látogatóinak. Két óra izgalom, romantika, látványos táncok és fülbemászó dallamok kísérik az előadást, amely Kiskunfélegyházán, a Móra Ferenc Művelődési Központban lesz október 15-én délután három és este hét órakor. Jegyek a helyszínen kaphatók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.

2024. Április 23. 16:25, kedd | Helyi

Növényvédelmi permetezés

2024. Április 23. 10:37, kedd | Helyi

Vonat és autó karambolozott Kiskunfélegyháza külterületén

A Csongrádi úti tanyák megállóhely közelében történt a baleset.