Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Szeptember 30. 11:16, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Őrizetben a harmadik gyanúsított

Őrizetben a harmadik gyanúsított

A korábban elfogott pároson kívül a harmadik gyanúsítottat is beazonosították és elfogták a kiskunfélegyházi rendőrök.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen elkövetők ellen.

Kiskunfélegyházán, a Szentesi úton parkoló tehergépkocsi platóján elhelyezett tároló doboz ajtajáról ismeretlen személyek 2016. szeptember 27. 21 óra és szeptember 28. 5 óra között a lakatot lefeszítették és onnan - hozzávetőleg 800 ezer forint értékben - eltulajdonítottak egy bontókalapácsot, egy melegítőrezsót és két kávéfőzőt.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2016. szeptember 28-án egy farkaslyuki férfi a rablást követően visszament társával az egyik kiskunfélegyházi szállóra és onnan két adaptert, egy gázpalackot, több mint 100 ezer forintot és egy útlevelet lopott el. A gyanúsítottakat őrizetbe vették a rendőrök.

A nyomozás során kiderült, hogy a páros a 20 éves B. Márkkal lopta el a tároló dobozból a felszereléseket. A harmadik gyanúsítottat 2016. szeptember 29-én 10 óra 40 perckor őrizetbe vették a kiskunfélegyházi nyomozók.

A rendőrök kezdeményezik a gyanúsítottak előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.