Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2015. Május 12. 15:41, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Őrizetben a harmadik gyanúsított

Őrizetben a harmadik gyanúsított

Korábbi hírek szerint R. Tibor 46 éves és R. József 20 éves helyi lakosokkal szemben már folyik a nyomozás, most pedig a csoport harmadik tagját P. Lajost is beazonosították.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt R. Tibor 46 éves és R. József 20 éves helyi lakosokkal szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. május 8-án 22 órakor egy kiskunfélegyházi vendéglátóhelyen a két gyanúsított és harmadik társuk előzetes szóváltásba keveredett egy társasággal. A csoport tagjai a vitát követően elhagyták a helyszínt, majd később késekkel felfegyverkezve visszatértek.

R. Tibort és R. Józsefet - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk ügyészi indítványozására, melyet a Kecskeméti Járásbíróság 2015. május 11-én elrendelt.

A csoport harmadik tagját, P. Lajost a kiskunfélegyházi rendőrök beazonosították és 2015. május 12-én garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 27 éves helyi férfit őrizetbe vették a nyomozók és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2015. május 8-án 22 órakor egy kiskunfélegyházi vendéglátóhelyen a két gyanúsított és harmadik társuk - akit még keresnek a rendőrök - előzetes szóváltásba keveredett egy társasággal. A csoport tagjai a vitát követően elhagyták a helyszínt, majd később késekkel felfegyverkezve visszatértek. A három férfi megfenyegette és bántalmazta két vitapartnerét, melynek következtében az elsődleges orvosi szakvélemény alapján mindannyian nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedtek. A nyomozók a helyszínen és a házkutatások során két kést megtaláltak és lefoglaltak.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 16. 10:07, vasárnap | Kék hírek

Kivágta a villanyoszlopokat és ellopta

A rendőrök lopással gyanúsítják a gyöngyössolymosi férfit.

2022. Január 15. 12:07, szombat | Kék hírek

Fellökte az idős nőt, majd kirabolta

A rendőrök indítványozták, a bíróság pedig elrendelte a 30 éves férfi letartóztatását.

2022. Január 15. 08:47, szombat | Kék hírek

Lopni próbált, gázolt, elhajtott

A fővárosi rendőrök közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt hallgatták ki a 21 éves férfit.

2022. Január 14. 15:03, péntek | Kék hírek

Kétszázötven lőszert találtak a pénzügyőrök Röszkénél

Kétszázötven éles lőszert találtak a pénzügyőrök egy német rendszámú autóban Röszkénél - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.