Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Szeptember 29. 14:36, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Őrizetbe vették a kiskunfélegyházi nyomozók a feltételezett elkövetőket

Őrizetbe vették a kiskunfélegyházi nyomozók a feltételezett elkövetőket

Rablás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádolnak egy 24 éves farkaslyuki férfit, továbbá lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 40 éves kiskunfélegyházi nőt.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el a fenti személyek ellen.

Az egyik kiskunfélegyházi szállón a szobájában egyedül alvó férfi arra ébredt fel 2016. szeptember 28-án 6 óra 30 perc körül, hogy a gyanúsított - aki addigra már bereteszelte a bejárati ajtót - az ő és lakótársának dolgai között kutat, illetve már több mindent magához vett. A sértett számon kérte a 24 éves férfit, aki rákiabált. A fenyegető hangsúlyú kiabálás hatására, valamint arra tekintettel, hogy korábban a gyanúsított több esetben bántalmazta a sértetett, meg sem mert szólalni. Ezt követően a farkaslyuki férfi az ablakon keresztül a megszerzett értékekkel kiugrott és elmenekült.

Továbbá a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a rablást követően visszament a nővel a szállóra és onnan két adaptert, egy gázpalackot, több mint 100 ezer forintot és egy útlevelet lopott el.

A gyanúsítottak tartózkodási helyén megtartott házkutatás során több olyan tárgyat is lefoglaltak a kiskunfélegyházi nyomozók, amik a sértettek tulajdonában voltak.

A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottakat.

Címkék: farkaslyuki, lopás, rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 07:39, hétfő | Helyi

Már csak Bács-Kiskun vármegyében maradt érvényben a tűzgyújtási tilalom

A csapadékos időjárásnak köszönhetően csökkent a tűzveszély, ezért csütörtöktől Bács-Kiskun vármegye kivételével mindenütt visszavonják a tűzgyújtási tilalmat

2024. Április 29. 07:37, hétfő | Helyi

Élvezzük ki a nyárias időt, amíg lehet

Anticiklon alakítja a következő napok időjárását is, majd csütörtökön nedvesebb levegő érkezik, és többfelé fordulhat elő zápor, zivatar az országban.

2024. Április 28. 12:06, vasárnap | Helyi

Hírek az Ótemplomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA

2024. Április 28. 09:17, vasárnap | Helyi

Hírek a Szent István templomból

2024. április 28. - HÚSVÉT 5. VASÁRNAPJA