Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2013. Május 16. 13:03, csütörtök | Helyi sport
Forrás: Varga Ferenc

Óriási küzdelemben beértük a listavezetőt

Óriási küzdelemben beértük a listavezetőt

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 16. fordulójából elhalasztott bajnoki fordulót pótolták a csapatok a szerdai játéknapon.

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 16. fordulójából elhalasztott bajnoki fordulót pótolták a csapatok a szerdai játéknapon. A tabella harmadik helyén álló Tompa SE csapata érkezett Kiskunfélegyházára.

KHTK – Grand Poker Club – Tompa SE 3 – 3 (2-2)

Kiskunfélegyháza, 350 néző. 2013. 05. 15. 17: 30

Játékvezető: Aradi Csaba

Asszisztensek: Romsics Péter, Farkas László

KHTK: Oroszi – Ábel, Nemes, Fekete, Forgó (Cseh) – Ujváry, Némedi – Koncz, Nagy V.(Bakos), Szabó T. (Katona B.) – Zs. Juhász (Kelemen).
Vezetőedző: Némedi Norbert,
Edző: Kádár Tamás.

Tompa SE: Mikovic –Kovács, Bálind (Fütyü), Szabadi, Kiss, Pálfi, Dordevic (Kisa), Nikutovic (Lacak), Galambos, Raiceviv, Tesic (Suknovic).
Vezetőedző: Fütyü Illés.

Gólszerzők: Koncz (2), Ujváry illetve Raicevic, Szabadi, Kiss.

Sárga lap: Ujváry, Katona B., Cseh illetve Szabadi, Lacak, Tesic, Kiss.

Piros lap: Fekete illetve Pálfi.

Kiemelkedő teljesítmény: Ábel, Koncz illetve az egész csapat.

Nagy érdeklődéssel várták a bajnokság élmezőnyében lévő két csapat összecsapását a szurkolók a mai játéknapon. A hazaiak számára az első helyezett beérése, vagy megelőzése volt a tét. Tompa csapata sem feltett kézzel érkezett, szervezetten védekeztek és veszélyes támadásokat is vezettek. A hazai csapat is aktívan vezette támadásait, de az agresszíven védekező vendégek ellen kevés lehetőségük volt. Távoli átlövésekkel veszélyeztettek Némedi és Koncz által. A 19. percben vezetést szerzett a Tompa csapata, baloldalról Raicevic kapu elé lőtt szabadrúgás egy pattanás után a kapu bal oldalába vágódott, 0-1. A hazaiak fokozták a játék ritmusát, de a visszaállt védelem ellen nehéz volt gólt szerezni. A 38. percben egyenlített a KHTK, Koncz szögletét Fekete rálőtte, a kapusról kipattanó labdát Ujváry közelről értékesítette, 1-1. A 29. percben újra vezetett a vendégcsapat, jobb oldalról beívelt labdára Szabadi érkezett, és pontos fejese a hálóba csapódott, 1-2.

Nagy volt a küzdelem, a vendégek tördelték a játékot, izgalmas lett a félidő hajrája. A 38. percben Koncz kapott jó indítást, tisztára játszotta magát, és 20 m-es lövése a kapu jobb oldalában kötött ki, 2-2.

Szünet után is folytatódott a kemény összecsapásokkal tarkított mérkőzés. Nagy volt az iram, mindkét fél részéről voltak gólszerzési lehetőségek, de kimaradtak a helyzetek. A hazai csapat veszélyes támadásai a 78. percben érett góllá. A jobb oldalon Koncz kapott pontos átadást, beverekedte magát a kapu elé, és élesen a kapus mellett a kapu bal oldalába lőtt, 3-2. A vezetés után volt még lehetőség a hazaiak előtt, hogy gólt szerezzenek, de nem sikerültek a befejezések. A vendégek nem adták fel és a 88. percben kiegyenlítettek. Egy pontrógást Kiss mellel maga elé vett és 10 m-ről nagyerővel lőtt a léc alá, 3-3.

Nagyiramú, fordulatokban gazdag összecsapást hozott a két fél találkozója, és hasonló eredmény született, mint az őszi fordulóban Tompán.

Fütyü Illés (Tompa SE): Igyekeztem feltüzelni csapatomat, hogy támogatónk elvárásának megfeleljünk. A csapat pozitívan állt a
mérkőzéshez, lehet, hogy néha keményen játszottunk, de elértük célunkat. Kiemelem a csapat küzdeni tudását, szerencsés gólokat szereztünk.

Kádár Tamás (KHTK): Sajnos nem tudtuk megőrizni vezetésünket. A legvégén kaptunk egy gólt. Csapatunk jó teljesítményt nyújtott, igyekeztünk a közönséget kiszolgálni. Három mérkőzés van a bajnokságból. A tabella második felében lévő csapatok ellen kell játszanunk. Minden mérkőzést nyernünk kell, és meglátjuk, hogy mire lesz elég.

U-19-es mérkőzés eredménye:

KHTK-Grand Poker Club – Tompa SE 10 – 0 (4-0)

Gólszerzők: Balog Máté (3), Hájas Krisztián, Sánta Dávid, Krepsz László, Konkoly Gábor, Makai Zoltán, Vajda Dániel, Patyi Roland.

A KHTK U-19-es csapata mai győzelmével megnyerte a bajnokságot. Gratulálunk.

A csapat edzője: Fekete Csaba

Fotók: Rigó Tamás, Gulyás Sándor

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.

2024. Április 22. 11:36, hétfő | Helyi sport

A hétvégén is bizonyítottak a félegyházi birkózók

A hétvégén válogatott versenyzőink mérettették meg magukat különböző nemzetközi versenyeken határon innen és túl.

2024. Április 09. 16:16, kedd | Helyi sport

Áprilisi éremeső a Koppányoknál

2024. április 06-án a Kiskunfélegyházi Reptéren versenyeztek a Koppányok. A versenyt mely a 2024-es Sólyompróba sorozat 2. állomása volt, a KHTK Fénypárduc Íjász Szakosztálya szervezte.

2024. Április 09. 12:27, kedd | Helyi sport

Czakó Zoltán kijutott a Európa-Bajnokságra

Már biztosan megszerezte a válogatott mezt Czakó Zoltán, a Kiskunfélegyházi Birkózó SE versenyzője.