Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Szeptember 10. 12:18, kedd | Helyi
Forrás: BMRFK

Ok nélkül rugdostak meg két férfit Kecskeméten

Ok nélkül rugdostak meg két férfit Kecskeméten

Nyomozást rendelt el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya

Nyomozást rendelt el garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Richárd 18 éves és két 17 éves társa ellen. A kecskeméti fiatalemberek a rendelkezésre álló adatok alapján azzal gyanúsíthatóak megalapozottan, hogy szeptember 9-én 1 óra 25 perc körül a megyeszékhely egyik éjjel-nappali büféje előtt előzetes szóváltás nélkül bántalmazni kezdtek egy várpalotai és egy albertirsai férfit. Az ütésektől földre került sértetteket addig rugdosták, míg cselekményüknek a kiérkező járőrök véget nem vetettek. A rendőrök elfogták a garázdákat. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztálya szabálysértési őrizetbe vette K. Hajnalka 29 éves kecskeméti lakost. A nő szeptember 9-én 10 óra körül az 54-es számú főút mellett végzett prostitúciós tevékenységet.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy korábban lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen elrendelt nyomozás során szeptember 9-én őrizetbe vette K. Pál 20 éves kecskeméti lakost. A férfi a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2013. augusztus 10-én délután egy kecskeméti tanyán lezáratlanul parkoló személyautóból ellopott egy fényképezőgépet és egy táblagépet.
A Bácsalmás Határrendészeti Kirendeltség tiltott határátlépés miatt eljárást indított két koszovói állampolgárral szemben, akiket szeptember 08-án 15 óra 15 perckor Kunbaján igazoltattak a járőrök. Egy harmadik koszovói személyt ugyancsak Kunbaján igazoltattak 15 óra 28 perckor egy taxi utasaként. Előbbi személyek magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, utóbbi férfinak viszont volt koszovói útlevele és érvényes német tartózkodási engedélye. Kiderült, hogy azért érkezett taxival Kunbajára, hogy a zöldhatáron illegálisan átlépő két koszovói állampolgárt Németországba vigye. A férfival szemben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Migrációs Ügyek Osztálya embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, melyet a gyanúsított távollétében folytatnak le. A két határsértő koszovói személyt idegenrendészeti őrizetbe vették, őket a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson helyezték el.

Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó, valamint hat anyagi káros baleset történt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:25, péntek | Helyi

Tavaszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Ne feledje! Holnap (április 27-én) dísznövény- és kézműves vásárral, valamint kulturális programokkal egybekötött tavaszi virágünnepre várják az Érdeklődőket Hattyúház előtti sétánytól egészen a Béke-térig.

2024. Április 26. 20:05, péntek | Helyi

Természettudományos siker

A Tiszaalpári Árpád Fejedelem Általános Iskola az idén is meghirdette a \"Kistérségi természetismereti versenyt\"

2024. Április 26. 19:04, péntek | Helyi

Ajándékban részesültek városunk középiskoláinak végzősei

Kiskunfélegyháza 250. évfordulójára készült jubileumi könyv egy-egy példányával jutalmazta városunk végzős középiskolásait Csányi József polgármester.

2024. Április 26. 13:44, péntek | Helyi

„Te szedd” akció!

A kiskunfélegyházi Batthyány Lajos Általános Iskola is csatlakozott a „Te Szedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” akcióhoz.