Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2018. Július 21. 15:42, szombat | Helyi
Forrás: HIROS

Nyolcvan év körüli kecskeméti házaspár ütközött a vonattal

Nyolcvan év körüli kecskeméti házaspár ütközött a vonattal

Ketten súlyosan megsérültek, amikor vonattal ütközött össze egy autó a Bács-Kiskun megyei Nyárlőrincnél, egy földutas vasúti átjáróban.

A Suzuki a földúton haladt, amikor az András-kereszttel ellátott vasúti átjáróba érve, állítólag vezetőjét elvakította a nap, ezért nem látta a Kecskemét felé tartó vonatot, elé hajtott és összeütköztek - adta hírül a HIROS internetes hírportál.

A ütközéstől az autó az út szélére sodródott, ahol az András-kereszt táblának ütközött és azt kidöntötte. A benne utazó nyolcvan év körüli idős kecskeméti házaspár sérült meg, őket a mentők kórházba szállították. A vonat tizenhat utasa és kétfős személyzete nem sérült meg, őket vonatpótló busszal vitték tovább. A nyárlőrinci tűzoltók mellett a kecskeméti egység is áramtalanította a gépkocsit és megszüntették a forgalmi akadályt. Ebben a vasúti átjáróban már korábban is történt baleset, akkor senkinek nem esett baja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 19:45, péntek | Helyi

Már lehet jelentkezni a Petőfi Emlékfutamra

Petőfi Sándor emlékfutás Kiskunfélegyháza belvárosában, a város értékeinek népszerűsítése a sportturizmus élénkítésével, ahol helyi zenei produkciókkal találkozhatnak a futók az útvonal mentén.

2024. Április 12. 16:28, péntek | Helyi

Fedezd fel!

A Batthyány Lajos Általános Iskola 3. z osztályosai a csillagászat területén bővítették ismereteiket.

2024. Április 12. 16:20, péntek | Helyi

Interaktív megemlékezés a Költészet Napja alkalmából

József Attila születésnapjára, a magyar költészet napjára iskolánk hetedikes tanulói készültek. Felkészítő tanáruk Fáber Judit volt.

2024. Április 12. 15:17, péntek | Helyi

Vasárnap lesz az április vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. április 14. (vasárnap).