Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Nyilvánosan könnyített magán a szupersztár

Nyilvánosan könnyített magán a szupersztár

Gérard Depardieunak ismét sikerült nagyot alakítania, de azért maximum a bunkósági nagydíjat kaphatja meg, hogy egy repülő utasterébe végezte el kisdolgát.

Érthetetlen, hogy Gérard Depardieu miért csak a harmadik lett tavaly a Franciaország legirritálóbb embereit összesítő listán, és nem az első. De idén valószínűleg diadalt arat legutóbbi mutatványával. A hatvanhárom éves legenda kedd este egy Párizsból Dublinba tartó gépre ült fel nem túl szomjasan, melynek eredményeképp, már a felszállás előtt vécére kellett mennie. Ám mivel még a kifutón voltak, és ilyenkor nem lehet a repülőn rohangálni, várnia kellett volna egy bő negyedórát. Monsieur Depardieu viszont utoljára akkor volt hajlandó várni, mikor az anyja pocakjában volt. Ezért felpattant, előkapta szerszámát, és a két üléssor közé engedte, ami nagyon kikívánkozott belőle. Mindezt magától értetődően a többi utas előtt. Az apró incidens miatt a járat indulását kénytelenek voltak két órával elhalasztani...

A színésszel tartózkodó barátai később azt nyilatkozták, hogy Gérard egy üvegbe végezte el a dolgát, nem pedig a padlóra. De ez elég rossz hazugság. Hiszen felszállás előtt biztonsági okokból nem nagyon osztogatnak innivalót, és ebben az esetben a késés is indokolatlan lett volna.

Címkék: színész

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.