Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2015. Szeptember 01. 17:00, kedd | Helyi
Forrás: Adrienn

Nyertes pályázatok sora lendíti a sportéletet

Nyertes pályázatok sora lendíti a sportéletet

A Honvéd sporttelepen egy nyertes pályázatnak köszönhetően a napokban megkezdték a műfüves labdarúgó pálya kivitelezését. 2016-ban pedig a tervek szerint a kosárlabda-pálya is kiépítésre kerül.

A több évtizedes felújítás hiánya miatt nagyon elhanyagolttá vált a Honvéd Sportpálya, ezért az önkormányzat feltett szándéka, hogy évről-évre természetesen mindig észszerű beruházásokkal és pályázatok segítségével megpróbálja megfelelő színvonalúvá tenni a sporttelepet. Az öltözőknél már látványos a megújulás, de mindez még folytatódni fog a továbbiakban is.

Szintén a város sportéletét lendíti előre, hogy a közelmúltban a Batthyány Iskolában a tornatermet parketta burkolattal látták el. Még az idei tervek között szerepel a Móra Ferenc Gimnázium tornatermének műanyag burkolatának parkettára való kicserélése.

Láthatjuk, hogy városunk önkormányzata mindent megtesz a sportolás lehetőségének megadására kortól, nemtől függetlenül, a mi feladatunk pedig pusztán annyi, hogy éljünk a lehetőséggel!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 17:40, szerda | Helyi

Vasárnap lesz a júliusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat- és Kirakodó vásár időpontja: 2022. július 10.

2022. Július 06. 17:18, szerda | Helyi

Jelentősen nőtt a Balatonra vonatozók száma

Június közepétől jelentős kínálatbővítést hozott a főszezoni vasúti menetrend, a rekkenő hőség és a tóparton is beinduló fesztiválszezon nagyot dobott a balatoni vonatok forgalmán

2022. Július 06. 16:23, szerda | Helyi

Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom

Több száz méteren leszakadt a felsővezeték, emiatt Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom - tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

2022. Július 06. 15:32, szerda | Helyi

Kockázatos finomságok

Csak óvatosan a tenger gyümölcseivel!