Városlista
2021. április 15, csütörtök - Tas, Anasztázia

Hírek

2013. Április 21. 16:49, vasárnap | Helyi
Forrás: Varga Ferenc

Nyert a KHTK - Grand Poker Club

Nyert a KHTK - Grand Poker Club

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában rendezték a tavaszi szezon rangadóját

A megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójában rendezték a tavaszi szezon rangadóját, hiszen a tabella első helyén álló Hetényegyházi SC a második pozícióban lévő KHTK csapatával találkozott. Nagyon sok néző látogatott ki a gyönyörű tavaszi időben a fontos összecsapásra.

Kiskunfélegyházi Honvéd TK-Grand Poker Club – Hetényegyházi SC 4 - 3 (1-1)

Kiskunfélegyháza, 2013. 04. 20. szombat. Honvéd Sporttelep 500 néző.
Játékvezető: Kócsó Tibor
Asszisztensek: Szeles Ádám, Kovács Imre

KHTK: Tóth P. – Ábel (Cseh), Nemes, Fekete (Kelemen), Forgó (Katona B.)- Némedi, Ujváry (Lapsánszki) – Valkovics, Nagy V.(Bakos), Koncz – Zs. Juhász. Vezetőedző: Némedi Norbert, Edző: Kádár Tamás, Nádasdi Péter.

Hetényegyházi SC: Fischer – Dobos (Fürj), Barna Zs., Valkai, Tóth I. – Borsos, Sándor – Csernik,Ponczok, Nagy A. – Kása (Máté). Vezetőedző: Vízteleki János.

Gólszerzők: Valkovics, Nagy V., Zs. Juhász, Katona B. illetve Nagy A., Tóth I., Borsos.
Kiemelkedő teljesítmény: Katona B., Ujváry, Valkovics, Nagy V., Koncz illetve Borsos, Csernik.
Sárga lap: Ábel illetve Ponczok, Tóth I., Valkai

Mindkét csapat az előző fordulóban sikeresen szerepelt. Várható volt, hogy nagyon jó mérkőzés lesz a két csapat találkozója. A vendégek a 3. percben első veszélyes támadásukból megszerezték a vezetést. Egy előreívelt labdát Kása egy igazítás után kapufára emelt, a kipattanóra Nagy A. érkezett és közelről a hálóba lőtt, 0-1.
A bekapott gól után a hazai csapat hatalmas iramot diktált és a zárt védekezésbe húzódó vendégek kapuját távoli lövésekkel igyekezett bevenni. Némedi erős, pattogós lövését kellett védeni Fischer kapusnak, majd Koncz 18 m-ről küldött szabadrúgása jelentett veszélyt. Az első félidő vége hozta meg a hazaiak gólját a 44. percben Valkovics lövése egy védőt is érintve a bal alsóba vágódott, 1-1.
Szünet után a hazaiak domináltak veszélyes labdajáratásokkal, mégis a vendégek szereztek gólokat. Az 54. percben gyors jobboldali támadás végén a belőtt lapos beadásra a felfutó Tóth I. érkezett és biztosan kilőtte a kapu jobb alsó sarkát, 1-2. A vezetés meghozta a vendégek támadókedvét és növelték előnyüket, az 59. percben Borsos labdát szerzett erőszakosan és nagy gólt lőtt a jobb felsőbe, 1-3.

A hazai csapat keményen küzdött és a 62. percben Némedi legurított szabadrúgásából Katona B. lépéselőnybe került a baloldalon, pontos beadását Nagy V. az ötösről a hálóba pörgette, 2-3. A hazai csapat veszélyesen támadott és a 68. percben Katona B. Zs. Juhászt hozta helyzetbe, aki nagy nyugalommal fontos gólt szerzett, 3-3.
Nagy izgalmak következtek, Katona B. akciója után már a büntetőterületen belül járt, akasztották, de a megítélt büntetőt Némedi fölé lőtte. A vendégeken lehetett látni, hogy kezdenek fáradni a fergeteges félegyházi támadások miatt, a hazaiak előtt több lehetőség is volt, vagy a kapufa is besegített a vendégeknek.
A 79. percben megfordult a mérkőzés, Koncz nagyszerűen belőtt szögletét Katona B. látványos fejessel küldte a kapu bal felsősarkába, 4-3.
A mérkőzés összképe alapján elmondható, hogy nagyiramú, közönségszórakoztató mérkőzés volt. Annak ellenére, hogy a vendégek már két góllal is vezettek a hazai csapat ment lendületesebben, a győzelmet jobban akarták és megérdemelt sikert arattak, amit rendkívüli csapategységüknek köszönhetnek.
Vízteleki János (Hetényegyházi SC): Igazi rangadó volt. Nem koncentráltunk kellően, 1-3-nál úgy gondoltuk, hogy megnyertük a mérkőzést. A Félegyháza jobban akarta a győzelmet.

Némedi Norbert (KHTK): Igazságtalan lett volna, ha ilyen csapategységgel nem nyerjük meg a mérkőzést. Végsőkig küzdöttünk, nehezen tudtuk feltörni ellenfelünk zárt védekezését. Szenzációs hangulat volt a nézőtéren, köszönjük a biztatást.

U-19-es mérkőzés eredménye:

KHTK-Grand Poker Club – Hetényegyházi SC 1 - 1 (1-1)

Gólszerzők: Sánta Dávid illetve Nagy Róbert

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 14. 17:17, szerda | Helyi

Orbán: 3,5 millió beoltottnál nyithatnak a teraszok

Az újraindítás következő lépcsőfokaként ha a beoltottak száma eléri 3,5 milliót, kinyithatnak a teraszok - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök a Facebook-oldalán szerdán közzétett videóban.

2021. Április 14. 16:18, szerda | Helyi

Orbán Viktor: Marad a digitális oktatás a felső tagozatosoknak

Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai kormányülés után a Facebook-csatornáján ismertette a kormány legfrissebb határozatait.

2021. Április 14. 09:36, szerda | Helyi

Mi a teendőnk, ha nem érkezett meg a védettségi igazolványunk?

Az, hogy az igazolvány milyen előnyökkel fog járni, csak a jövőben bekövetkező fokozatos nyitás során derül ki, erről még nem jelentek meg részletszabályok.

2021. Április 14. 09:18, szerda | Helyi

Annyi szemetet dobnak el az autósok, amennyi egy kisebb megyeszékhely éves hulladéktermelése

Próbálja eltüntetni az út menti illegálisan lerakott szeméthegyeket a következő két hétben a Magyar Közút.