Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Április 17. 08:16, péntek | Helyi
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Nyárias meleg után zivatar, viharos szél jön

Nyárias meleg után zivatar, viharos szél jön

Heves záporokkal köszön be a hidegfront pénteken, a déli órákban.

A 22 fok körüli hőmérséklet zuhanni kezd, beborul és egyre többfelé várható zápor, néhol zivatar, utóbbi legnagyobb eséllyel az Északi-középhegység térségében, viharos széllökések kíséretében.

A szombati nap esőkkel indul, aztán száraz, ám annál szelesebb idő jön, legfeljebb 10-15 fokkal. Vasárnap hajnalban több helyen lehet talaj menti fagy, napközben viszont legalább a nap kisüt, ha már a hőmérő higanyszála nem megy 13 fok fölé.

Hétfőn, kedden sem lankad a szél, szórványos záporokra lehet számítani, néhol dörgés, villámlás és jégdara kíséretében, a már említett maximum 11-12 fokkal.

Ám semmi sem tart örökké, csütörtök-péntektől kezdődhet fokozatos, határozott melegedés.-tudatta a vs.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:04, szerda | Helyi

Gyermekrajzpályázatot hirdet a MÁV a balesetek megelőzése érdekében

A MÁV és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság közös gyermekrajzpályázatot hirdet iskolásoknak, amelynek témája a biztonságos közlekedés - közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

2024. Április 24. 12:16, szerda | Helyi

Idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája programsorozatot

A Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatra április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket.

2024. Április 24. 08:11, szerda | Helyi

Vetélkedők, ügyességi versenyek színesítették a Mezgés napot

A Déli Agrárszakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum Szakképző Iskola és Kollégium a Föld napja jegyében rendezte meg szokásos "Mezgés napját" április 22-én.

2024. Április 24. 08:06, szerda | Helyi

Kimagasló eredmény az uszonyos- és búvárúszó országos bajnokságon

Rabi Anna több egyéni csúcsát megdöntötte, illetve váltóban Rónai Anna Zóra, Borbás Luca, Csikai Szonja Vanda csapattársaival ifjúsági korosztályos országos bajnokok lettek.