Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2016. Október 16. 08:00, vasárnap | Helyi
Forrás: hirado.hu

Nyálkás hét jön

Nyálkás hét jön

A vasárnap esőnap, és péntekig marad a borús idő.

Vasárnap a nap nagy részében erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd délután nyugaton már felszakadozik a felhőzet. A Dunától keletre többfelé, a Dunántúlon már csak néhol valószínű eső, zápor. Az északnyugati, illetve az északkeleti szél több helyen megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 12 és 18 fok között alakul, de északkeleten néhol hűvösebb lesz.

Hétfőn is túlnyomóan borult lesz az ég, és főként keleten várható szórványosan eső. A délkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 11 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 11 és 17, másutt 8 és 14 fok között alakul.

Még kedden is többnyire erősen felhős vagy borult időre számíthatunk, helyenként eső is valószínű. A délkeleti, keleti szelet többfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 10 és 15 fok között valószínű.

Szerdán túlnyomóan borult idő várható, a délutáni óráktól egyre több helyen esővel, záporral. A délkeleti szél élénk lesz, majd estétől a Dunántúlon időnként megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 és 16 fok között valószínű.

Csütörtökön túlnyomóan borult idő várható többfelé esővel, záporral. Az északnyugati, északi szél a Dunántúlon élénk lesz, másutt változó irányú, mérsékelt légmozgásra számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű.

Pénteken erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen várható eső, zápor. A változó irányú szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű.

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 19:45, péntek | Helyi

Már lehet jelentkezni a Petőfi Emlékfutamra

Petőfi Sándor emlékfutás Kiskunfélegyháza belvárosában, a város értékeinek népszerűsítése a sportturizmus élénkítésével, ahol helyi zenei produkciókkal találkozhatnak a futók az útvonal mentén.

2024. Április 12. 16:28, péntek | Helyi

Fedezd fel!

A Batthyány Lajos Általános Iskola 3. z osztályosai a csillagászat területén bővítették ismereteiket.

2024. Április 12. 16:20, péntek | Helyi

Interaktív megemlékezés a Költészet Napja alkalmából

József Attila születésnapjára, a magyar költészet napjára iskolánk hetedikes tanulói készültek. Felkészítő tanáruk Fáber Judit volt.

2024. Április 12. 15:17, péntek | Helyi

Vasárnap lesz az április vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat és Kirakodó vásár időpontja: 2024. április 14. (vasárnap).