Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2012. Január 12. 06:49, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Nyakon szúrta haragosát

Nyakon szúrta haragosát

Késsel szúrta nyakon haragosát egy 19 éves fiatal.

A támadást visszaverő család neki és szintén 19 éves társának is sérüléseket okozott a Zala megyei Hahóton – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szerdán az MTI-vel.

A két 19 éves férfi kedd este jelent meg a hahóti családnál, mert rendezni akart egy korábbi nézeteltérést. A bejárati ajtót betörték, majd egyikük az eléjük lépő haragosukat késsel nyakon szúrta. A közlemény szerint dulakodás alakult ki a család és a két támadó között, ennek során sikerült megfékezni a támadókat.

A helyszínre érkező mentők a nyakon szúrt sértettet és a két támadót kórházba szállították, ahol kiderült, a szúrás nem ért létfontosságú szervet, de nyolc napon belül gyógyuló sérülést okozott. A késsel támadó férfi ugyancsak nyolc napon túl gyógyuló, míg társa könnyű sérülést szenvedett. A részletek kiderítésére és a felelősség megállapítására a rendőrség nyomozást indított.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.