Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Március 24. 17:22, szerda | PR
Forrás: (x)

Női mellényt keresel? Válaszd ki a tökéleteset!

Női mellényt keresel? Válaszd ki a tökéleteset!

Ha a kabáthoz már meleg van, az időjárás viszont még pillanatok alatt hűvösre fordulhat, a mellény jelenti a megoldást.

A női mellény nem véletlenül lett népszerű az elmúlt években, kiváló alternatívát jelent ugyanis a kabátok helyett a tavaszi időszakban.Ráadásul most épp aktuális a viselése, megéri ezért beszerezni egy új modellt. Szerencsére nagy a választék!

Munkaruhából divattrend

A steppelt pufi mellény egykor munkaruhaként indult, a fizikai dolgozók számára jelentett jó megoldást a hideg elleni védekezésre, eközben ujjatlan kialakításának köszönhetően szabadon hagyta a karokat, így a munkavégzést sem befolyásolta. Ez viszont a múlt, mert a mellény a nők és a férfiak körében napjainkban az egyik legnépszerűbb választás, ha a tavaszi, illetve őszi időben kell védekezni a gyorsan lehűlő hőmérséklettel szemben. Munkaruhából trendi darab – furcsán hangzik? Pedig nem kellene, ugyanez történt ugyanis a farmernadrággal, illetve a bakanccsal, csak sokkal korábban. A mellény felzárkózott az említett kultikus darabok mellé, ráadásul tökéletesen illik ehhez a kombinációhoz. Mi a női mellény előnye? Véd a széltől, amely tavasszal különösen aktuális. Ilyenkor már előre érezzük a nyarat, azaz szívesen vesszük elő a lengébb ruhákat, indulunk el otthonról egyetlen nadrágban és pólóban. Ez tök jó, csak éppen könnyen előfordulhat, hogy a hőmérséklet hatalmasat esik nap közben, így ami a reggeli napsütésben még jó ötletnek tűnt, az a délutáni szeles időben már szinte ránk fagy… A megoldást a mellény jelenti, amely nem túl meleg, kicipzárazva szinte alig érezni, kiváló szolgálatot tesz azonban, amikor beborul az ég, feléled a szél. Ilyenkor egy mellény védi a teljes felsőtestet, ha pedig van rajta kapucni, akkor a fejet is. Mivel népszerű darab, hatalmas választékot találunk belőle, például a Bolf.hu kínálatában.

Milyen a tökéletes mellény?

A vásárlás során mindenkinek az a célja, hogy megtalálja a tökéletes mellényt, ez nem is kérdés. De mire érdemes figyelni? Egyrészt fontos a vastagság, illetve az anyagválasztás, ezt az alapján tegyük meg, hogy mennyire vagyunk fázósak. A már említett pufi mellények jelentik talán a legmelegebb megoldást. Másféle kialakítás kell, ha a hétköznapokra szánjuk az adott darabot, illetve más illik sportoláshoz – ezt is gondoljuk át a döntés előtt. A sportos mellények eredményesebben vezetik el a nedvességet, izzadtságot, ami a mellényben történő sportolás esetén mindenkinél jelentkezik. A modell lehet többféle, van derékig érő és hosszított kialakítás, létezik karcsúsított, sportos és lenge fazon – erről is elhatározásra kell jutni a vásárlás előtt. Szintén fontos a szín, méghozzá azért, mert hatalmas a választék. Nem túlzás, hogy aki keres, az talál, azaz a női mellények között szinte nincs olyan szín, ami ne lenne elérhető a gyártók kínálatában. Sokan szeretik az alapszíneket, amik jól beilleszthetők a mindennapos öltözködésbe, míg másoknak az élénk modellek jönnek be, amelyekkel magukra vonhatják a tekinteteket. Nincs rossz választás, minden ízlés dolga ebben a kérdésben.

Címkék: bolf.hu, divat, mellény, ruha

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Március 01. 10:23, péntek | PR

Hogyan rendezd be lakásodat vintage stílusban?

A vintage lakberendezési stílus az elmúlt években megtartotta népszerűségét. Ezen stílust az antik bútorok, a régi időket idéző dekoráció és a romantikus, természetes összkép jellemzi legjobban.