Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2019. Augusztus 01. 16:35, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Nincs ki a négy kereke

Nincs ki a négy kereke

Az autópálya alosztály járőrei levezették a szabálytalan járműszerelvényt az M5-ös autópályáról.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei – lakossági bejelentés alapján – 2019. augusztus 1-én 11 órakor az M5-ös autópálya 108-as kilométerénél intézkedés alá vontak egy járműszerelvényt. A bolgár forgalmi rendszámú tehergépjármű egy olyan utánfutót vontatott, amelyen a négy helyett csupán két kerék volt. A sofőr elmondása szerint a vontatmány bal oldali két kereke egy korábbi balesetben megrongálódott, ezért a megmaradt kereket ő szerelte át a jelenlegi állapotba.

A járőrök a járműszerelvényt levezették a sztrádáról, ezzel megakadályozva egy lehetséges balesetet. A bolgár férfival szemben helyszíni bírságot szabtak ki. A gépkocsivezető a szabálytalanságot elhárította, és a bírságot is befizette.

Kérjük, aki hasonló szabálytalanságot lát – a balesetek elkerülése érdekében – tegyen bejelentést az ismert segélyhívó számok valamelyikén!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 06. 17:40, szerda | Helyi

Vasárnap lesz a júliusi vásár Félegyházán

A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. Piac- és Vásárüzemeltetési részlege tájékoztatja a vásárlókat és az árusokat, hogy a Kiskunfélegyházi Országos Állat- és Kirakodó vásár időpontja: 2022. július 10.

2022. Július 06. 17:18, szerda | Helyi

Jelentősen nőtt a Balatonra vonatozók száma

Június közepétől jelentős kínálatbővítést hozott a főszezoni vasúti menetrend, a rekkenő hőség és a tóparton is beinduló fesztiválszezon nagyot dobott a balatoni vonatok forgalmán

2022. Július 06. 16:23, szerda | Helyi

Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom

Több száz méteren leszakadt a felsővezeték, emiatt Kecskemét és Városföld között szünetel a vonatforgalom - tájékoztatta a Mávinform szerdán az MTI-t.

2022. Július 06. 15:32, szerda | Helyi

Kockázatos finomságok

Csak óvatosan a tenger gyümölcseivel!