Városlista
2022. szeptember 25, vasárnap - Eufrozina

Hírek

2012. Március 18. 14:15, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Öngyilkossággal fenyegetőzik Damu

Ügyvédje szerint egy esetleges börtönbüntetés halállal végződne a színész számára.

Dr. Ruttner György az Új Ásznak újra arról beszélt, hogy 75 ponton iratellenes az elsőfokú ítélet. Az ügyvéd éppen ezért felmentésre vagy hatályon kívül helyezésre számít a keddi tárgyaláson. Ellenkező eset szerinte halállal végződne. "A nyakamat merem tenni rá, hogy Damu Roland nem követte el a nemi erőszakot! Ő maga is bizakodóan tekint a keddi tárgyalási napra, akárcsak én. Ha mégis megtörténik a lehetetlen, és elítéleik, akkor azzal egyenesen a halálba küldik, átvitt és a szó szoros értelmében is. Roland nem élné túl, hogy ártatlanul kell bűnhödnie. Abból kiindulva, hogy az elsőfokú ítélet után az alkoholba menekült, elképzelhető, hogy megöli magát, vagy csak egyszerűen elenyészne a kétségbeeséstől, és ez okozná a végzetét" - mondta az Új Ásznak az ügyvéd.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.