Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Március 04. 09:51, szerda | Bulvár
Forrás: mti

Nézők nélkül rendezik meg Schwarzenegger multisport-versenyét

Nézők nélkül rendezik meg Schwarzenegger multisport-versenyét

A koronavírus-járvány miatti elővigyázatosságból nézők nélkül rendezik meg Columbusban az Arnold Sport Fesztivált, az Arnold Schwarzeneggerről elnevezett multisport-eseményt.

Az Ohio állambeli nagyvárosban csütörtökön kezdődő négynapos rendezvényre 80 országból 22 ezer sportolót várnak és a szervezők keddi döntése szerint a 80 verseny közül egyedül az Arnold Classic testépítő-világbajnokság szombati döntőjére engednek be érdeklődőket.

„Egy dolgot biztosan tudunk a koronavírusról, azt, hogy veszélyes. Márpedig sohasem választjuk a pénzt az emberek egészségével szemben” – mondta a döntésről tartott sajtótájékoztatón Schwarzenegger.

A többszörös Mr. Olimpia testépítőbajnok, filmsztár, Kalifornia korábbi kormányzója 1989-ben hívta életre a rendezvényt, melyre idén eredetileg 250 ezer vendéget vártak. A versenyen a testépítés mellett olyan sportágak is szerepelnek, mint a vívás és a torna.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára