Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2016. Szeptember 11. 15:52, vasárnap | Helyi
Forrás: Varga Ferenc

Nézőcsúcs a forduló rangadóján, de nem láttak gólt a szurkolók

Nézőcsúcs a forduló rangadóján, de nem láttak gólt a szurkolók

Kiskunfélegyházi HTK – Duna Aszfalt TVSE 0 – 0

Kiskunfélegyháza, 700 néző.

Vezette: Kiss László (Aradi Csaba, Berger Tibor)

KHTK: TÓTH P. – Golovics, DOBOSI, VALKAI, Kadosa, Tóth I. (Polgár Sz.75.), Ábel (Szabó T. 87.), SZABÓ A. (Vojtovics 51.), PALÁSTI, Katona B. (Pék 70.), Medgyesi (Zs. Juhász 85.) Vezetőedző: Szabó István

Duna Aszfalt TVSE: BELECAN – Oláh, MARKOVIC, CSÁKI, POLYÁK, Szabó L. (Nagy 78.), Bartucz, István, Juhász, Vladul (Csurka 61.), Kalmár (Székely 46.) Vezetőedző: Nyilas Elek

Nagy várakozás előzte meg az 5. forduló rangadóját. A Tiszakécske a győzelem reményében érkezett Félegyházára, fűtötte őket a visszavágás az előző szezonban elszenvedett hazai vereség miatt.

A hazai vezetők a két szurkolótábort elválasztották, így különösebb atrocitás nem volt a szurkolók között.

A mérkőzés első része az ismerkedéssel telt el, mindkét együttes remekül megszervezte védekezését. A hazaiak kapusa Tóth Péter több alkalommal, bravúrral hárította a kécskei kísérleteket.

A legnagyobb lehetőség a félegyházi csapat előtt volt, Golovics István beadását Medgyesi László vétette el kecsegtető helyzetben.

A második félidőben kezdeményezőbb lett a vendégek játéka, ennek ellenére a KHTK szerzett gólt, de a játékvezető érvénytelenítette.

Nagy volt a küzdelem és az iram, kemény párharcok alakultak ki, mindkét gárda győzelemre tört. A legnagyobb helyzet a vendégek előtt volt, de a kapufa kisegítette a címvédőt.

Összességében igazi rangadót láthattak a drukkerek, mindkét együttes előtt megvoltak a lehetőségek, végül meg kellett elégedniük a döntetlennel.

A mérkőzés végén hatalmas tapssal köszönték meg a szurkolók csapataik teljesítményét.

A mérkőzést követően így értékeltek a szakvezetők:

Szabó István, a KHTK vezetőedzője: Értékes pontot szereztünk egy jó csapat ellen. Egyik csapat sem bírt a másikkal. Nagyiramú mérkőzés volt, szép számú közönség előtt. Sajnálom a sérült játékosokat, mielőbbi felépülést kívánok nekik.

Kemény párharcok voltak, ami egy rangadóval jár, mindenki nagyon odatette magát, gratulálok a csapatnak.

Nyilas Elek, a Duna Aszfalt TVSE vezetőedzője: Magunkat okolhatjuk a pontvesztésért, kihagytuk helyzeteinket. Védelmünk stabil volt, a mérkőzés elején játékunk ötlettelen volt, a második játékrészben mutatott bátrabb játékunk nem volt elég a győzelemhez.

U-19- s csapatok találkozóján:

Kiskunfélegyházi HTK-FTSI – Duna Aszfalt TVSE 4 – 1(3-1)

Góllövők: Csertő Gábor (2), Ványi Zoltán, Magony László illetve Rafael Krisztián.

V. F.

(Fotók: Szentirmay Tamás)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:00, csütörtök | Helyi

Szép eredmények a Tudásbajnokságon

A Batthyány Lajos Általános Iskola tanulói közül sokan részt vettek a Tudásbajnokság fordulóiban, közülük többen továbbjutottak a Bács-Kiskun vármegyei fordulóba. Sok szép eredményről számolhatunk be.

2024. Április 17. 19:05, szerda | Helyi

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit

2024. Április 17. 15:38, szerda | Helyi

Ujjé a Ligetben nagyszerű

A MEDVE Matek szervezői abban hisznek, hogy izgalmas és élvezettel teli szellemi kihívásokon keresztül bárki közelebb kerülhet a matematika világához.

2024. Április 16. 17:27, kedd | Helyi

Dobogós eredmény országos angol versenyen

Kiemelkedő eredményeket értek el a mórások a HEBE Kft. angol nyelvű országos egyfordulós levelezős egyéni és csapatversenyén.