Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2015. Május 16. 12:00, szombat | Bulvár
Forrás: - szerk. -

Netes társkereső csapdák

Netes társkereső csapdák

Kerüld az alábbi pasi-típusokat!

A skalpvadász
Arról ismered fel, hogy szinte csak olyan fotókat ad magáról, amelyeken hihetetlenül nagyokat bulizik, rettenetesen jól érzi magát. A fényképeken mindig legalább két csajt ölelget és természetesen soha nem ugyanazokat. Ha mindezek stimmelnek, akkor tuti biztos azért vadászik a társkereső oldalakon, hogy egy újabb színes fotóval tegye gazdagabbá gyűjteményét. Biztosra vehetjük, hogy nőcsábásszal van dolgunk, ha a következő elvárásokat sorolja fel: nagymellű, szexi, magas, vékony, 18-25 év közötti, hosszú hajú nőt keresek… Ugye nem akarunk mi is a trófeái lenni?

A mániákus
Első ránézésre és az első pár randi után minden normálisnak tűnik körülötte, de mikor már szüleink, barátaink, rokonaink és ismerőseink is jelzik, hogy udvarlónk felkereste őket és faggatózott rólunk, akkor legyünk óvatosak!

A nős
Nem kell túl mélyre ásni a netes társkereső oldalakon, hiszen se szeri se száma a nős, szeretőt kereső férfiaktól. Vannak akik tagadják, hogy családosok, de olyan is van, aki kertelés nélkül leírja, hogy ő bizony szeretőt keres napközbeni szabadideje kellemes eltöltésére. A legádázabb típusa, aki csak akkor árulja el, hogy családos ember, mikor már egy kicsit beleszerettünk. Jó tanács, hogy nézzük meg bátran a pasi adatlapját más közösségi oldalakon is, és ellenőrizzük a családi állapotát.

A tökéletes
Ha egy férfi szemet szúróan csak kiemelkedő, pozitív és különleges dolgokat ír magáról, ha úgy mutatja be magát, mintha maga lenne a herceg fehér lovon, akkor tutira csak virtuálisan akar meghódítani minket. Kidolgozta a maga módszerét, amivel mindig célt ér, mert tudja, hogy egy nő mit akar hallani. A baj csak az, hogy ebből semmi nem igaz. Szinte 100%, hogy még a fotó sem valós, amit kirakott magáról. Ez pusztán egy szerepjáték, amelyben olyasvalaki bőrébe bújhat, aki ő maga soha nem lehet.

Na, mizu?
Ez a fajta férfi hetente egyszer ír és szinte mindig rövid, személytelen üzeneteket, amin egy percig sem kell gondolkodni. Például: Mit csinálsz? Hogy vagy? Világosan láthatjuk, hogy ha már az elején nem fektet energiát meghódításunkba, akkor mit remélhetünk a későbbiekben? Arra se vegyünk mérget, hogy ezeket az üzeneteket csak nekünk küldi el. A legjobb, ha nem is válaszolunk, szinte biztosra vehető, hogy fel sem tűnik neki.

A szexuálisan aberrált
Azok a férfiak, akik betegesen perverzek, aberrált szexuális vágyaik vannak, szinte kizárólag társkereső oldalakon vadásznak. Az efféle pasikat könnyű kiszűrni, mert egyértelmű utalásokat tesznek és közönséges fotókat küldözgetnek magukról.

A nyáladzó
Nincs olyan nő, akinek ne esnének jól a kedves, figyelmes szavak, kellemes üzenetek, de ha valaki eltúlozza a dolgot és percenként jelzi a telefonunk vagy a gépünk, hogy üzenetünk jött, az rettenetesen sok lehet már kis idő eltelte után is. Az ilyen pasi minden bizonnyal ki van éhezve a szeretetre és egy kedves szóért cserébe az összes felgyülemlett érzelmét ránk zúdítja. Ezt nem mindenki tudja tolerálni, tehát érdemes elgondolkozni, hogy belekezdjünk-e egyáltalán ilyen kapcsolatba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.