Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. November 08. 12:47, kedd | Bulvár
Forrás: Fénypont

Németh Kristóf imádja a Mesés Keletet

Németh Kristóf imádja a Mesés Keletet

Németh Kristófról kevesen tudják, hogy kisgyermek kora óta vonzódik a keleti világhoz és kultúrához.

Imádott édesapja sokat élt a világ különböző pontjain, Törökországban és Marokkóban kifejezetten hosszú időt töltött el, így rengeteg sztorival tudta kisfiát szórakoztatni.

„Kissrácként évekig egyetlen mesére aludtam el, ez az Ali Baba és a negyven rabló volt, amit apukám minden este kicsit módosítva, a saját élményeivel feldúsítva mesélt el nekem – emlékszik Kristóf – így én hamar megismerkedtem a hammammal, a szeánszokkal, a marokkói ételekkel és kultúrával. Nagyon meglepődtem, amikor néhány éve itthon, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotelben találtam rá a mesés keletre. Akkor még a kisfiammal, Lócival éltem kettesben, így őt vittem magammal és meséltem neki Ali Babáról, de éreztem, hogy a szálloda szolgáltatásai, buja romantikája és misztikuma inkább a párommal élvezhető igazán.”

Kristófra az óta rátalált a szerelem a gyönyörű táncművész, Judit személyében, akivel évek óta boldog párkapcsolatban él. Mindennapjait pedig új, magánszínháza beindítása körüli teendők töltik ki, azért mindig marad ideje kedvesére, akivel imádnak utazni. Juditnak nagyon jó a kapcsolata párja kisfiával, de ha tehetik, szívesen tűnnek el kettesben néhány napra a világ elől.

„Amikor hűvösebbre fordult az idő, ellenállhatatlan vágyat éreztünk, hogy elmenjünk egy különleges wellnessbe. Eszembe jutottak édesapám marokkói meséi és a hammam világa, amit Judittal szerettem volna újra felfedezni. Egerszalókon a párok szállodájába persze nemcsak hammam csábított minket, hanem a csodálatos keleti szobák, az Arab Fürdőház és a shisházás is, amit Judit itt próbált ki először.” – meséli Kristóf.

„Valóban, még nem volt módom vízipipázni és a marokkói menta teát sem kóstoltam még, de Kristóf ajánlására kipróbáltam mindkettőt és isteni volt. – szól közbe Judit, akit nőként rögtön magával ragadták a színek, ízek és illatok – a wellnessbe lépve kellemes illatvarázs csapott meg. A szaunából egy hammam béli masszázsra majd massai fürdőbe mentünk, a végén pedig tradicionális gőz szeánszon vettünk részt, ahol nyaktól lefelé habbal borítottak be minket majd nyakon öntöttek egy vödör vízzel.” – meséli Judit.

Címkék: kelet, németh kristóf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.