Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2011. Július 24. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Nem volt ijesztő: lefogták a bankrablónőt

Nem volt ijesztő: lefogták a bankrablónőt

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szombaton azt a nőt, aki szerdán próbált meg kirabolni egy újpesti bankot, egy robbanószerkezetnek mondott tárggyal.

Egy újpesti pénzintézetbe lépett be szerdán egy nő, és egy robbanószerkezetnek mondott tárggyal fenyegetőzve, egy levelet tett a pultra, amiben több millió forint készpénzt követelt. Az alkalmazott azonban, ahelyett, hogy átadta volna a pénzt, megnyomta a riasztógombot, a biztonsági őr pedig lefogta, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a nőt. A tűzszerészek megvizsgálták a tárgyat, de sem robbanóanyagot, sem robbanószert nem tartalmazott. A 36 éves nőt a rendőrség őrizetbe vette, rablás kísérlete miatt indított ellene eljárást és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság szombaton elrendelt. 

STOP

Címkék: bíróság

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 07:28, szombat | Kék hírek

Füves cigit szívtak a rendőrségi parkolóban

Két férfit kaptak el a fővárosi III. kerületi rendőrök. A két gyanúsított marihuánás cigarettát szívott a rendőrség előtt.

2019. Október 18. 09:53, péntek | Kék hírek

Elítéltek egy bérlethamisító bandát a fővárosban

Két bérlethamisítót ítélt felfüggesztett börtönre a bíróság – közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.

2019. Október 17. 18:06, csütörtök | Kék hírek

Átadtak a magyar rendőrségnek egy Budapesten késelő román férfit

Átadott a román hatóság a magyar rendőröknek egy román férfit, aki késsel megszúrt egy moldovai állampolgárt szeptember végén Budapesten, a VII. kerületben

2019. Október 17. 08:49, csütörtök | Kék hírek

Közös életet ígért, milliókat csalt ki a nő

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak.