Városlista
2020. június 5, péntek - Fatime

Hírek

2011. Július 24. 14:33, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Nem volt ijesztő: lefogták a bankrablónőt

Nem volt ijesztő: lefogták a bankrablónőt

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság szombaton azt a nőt, aki szerdán próbált meg kirabolni egy újpesti bankot, egy robbanószerkezetnek mondott tárggyal.

Egy újpesti pénzintézetbe lépett be szerdán egy nő, és egy robbanószerkezetnek mondott tárggyal fenyegetőzve, egy levelet tett a pultra, amiben több millió forint készpénzt követelt. Az alkalmazott azonban, ahelyett, hogy átadta volna a pénzt, megnyomta a riasztógombot, a biztonsági őr pedig lefogta, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a nőt. A tűzszerészek megvizsgálták a tárgyat, de sem robbanóanyagot, sem robbanószert nem tartalmazott. A 36 éves nőt a rendőrség őrizetbe vette, rablás kísérlete miatt indított ellene eljárást és kezdeményezte előzetes letartóztatását, amit a bíróság szombaton elrendelt. 

STOP

Címkék: bíróság

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 18:08, csütörtök | Kék hírek

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi bandát tartóztattak le

Nőket prostitúcióra kényszerítő sarkadi család hét férfi tagjának letartóztatását rendelte el a Békéscsabai Járásbíróság - közölte a Békés Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-vel.

2020. Június 04. 07:16, csütörtök | Kék hírek

Gyorshajtás ittasan, jogosítvány nélkül

A rendőrök eljárást indítottak a felelőtlen járművezetővel szemben.

2020. Június 03. 15:05, szerda | Kék hírek

Vádat emeltek az élettársát meggyilkoló dávodi nő ellen

Minősített emberölés miatt vádat emeltek egy dávodi nő ellen, aki 2019 júliusában egy szemeteszacskóval megfojtotta, majd savval leöntötte az élettársát azért, hogy ne kelljen kiköltöznie a sértett által bérelt házból

2020. Június 02. 12:04, kedd | Kék hírek

Jó pár embert a börtönből is átvert egy csaló

Negyvenöt ember bankkártyaadatait csalta ki egy büntetés-végrehajtási intézetben lévő férfi 2017 áprilisa és júniusa között – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron megyei főügyész kedden az MTI-t.