Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2021. Március 25. 17:57, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Nem véletlen népszerűek a kiskunfélegyházi szállások

Nem véletlen népszerűek a kiskunfélegyházi szállások

Utazni jó, pláne akkor, amikor már itt a tavasz, és az időjárás lehetővé teszi, hogy a szabadban is tervezzünk programokat.

Annak ellenére, hogy egy külföldi nyaralásra egész biztos senki nem mondana nemet, még sem adatik meg mindenkinek.Nem csak az anyagiak szólhatnak közbe, de a mostani járványhelyzetben sokan nem is szívesen utaznak idegen országba. Ez azonban nem kell, hogy gátat szabjon nekünk akkor, ha az utazás a hobbink, hiszen Magyarországon is rengeteg olyan táj és település van, ahol kellemesen el lehet tölteni néhány napot! Első körben annyi csak a dolgunk, hogy eldöntjük, mi lesz ezúttal az úticélunk!

Kis hazánkban látni és felfedezni való város akad bőven, így nem mindig egyszerű megtalálni az ideális helyet. Abban az esetben, ha bizonytalan lennél, a figyelmedbe ajánljuk Kiskunfélegyházát, mint tökéletes lehetőséget! Kiskunfélegyházát, amit Petőfi Sándor és Móra Ferenc városaként is szokták emlegetni. az Alfölön találhatjuk meg, a Duna- Tisza közén helyezkedik el. Látnivaló itt aztán akad bőven, különösen azoknak, akik szeretik megismerni annak a városnak a történetét, ahol épp látogatóban vannak. A Petőfi Sándor emlékház, a Móra Ferenc emlékház, a Kiskun Múzeum és a Víztorony is olyan helyszín, ahol nem csak a városról és annak történelméről tudhatunk meg többet, de jól is tudjuk majd magunkat érezni közben.

Akkor is remek választás lesz a város, ha nem tudod elképzelni a pihenést fürdő nélkül, hiszen a Félegyházi Termál Parkfürdő mind a gyógyulni vágyóknak, mind pedig a wellness részleget kedvelőknek a kedvére fog tenni! Régóta tervezed, hogy ellátogatsz ebbe a városba, vagy most hoztuk meg hozzá a kedvedet? Ha igen - legyen bármelyik verzióra is igen a válaszod - , már csak egy dolgod marad, ez pedig nem más, mint a legjobb szállás megtalálása Kiskunfélegyházán, vagy a környékén! Ebben segítségedre lesz a fenti linken található szálláskereső oldal, ahol könnyen és gyorsan rá tudsz bukkanni arra a hotelre, motelre, vagy panzióra, ami a leginkább megfelel az igényeidnek.

Apropó igények! Lenne valamilyen extra elvárásod a szállással kapcsoltban, ahol majd az estéidet fogod tölteni? Ez természetes, ami pedig a jó hír, hogy a Szálláskérés.hu oldalán néhány kattintással már be is tudod állítani, hogy csak azokat a találatokat kelljen végignézned ahol például SZÉP kártyával lehet fizetni, vagy épp kutyabarát szállásként működik. A választás során mindenképp nézd meg a találatokhoz tartozó értékeléseket is, hiszen ezek a korábbi vendégek véleményét és élményeit tükrözik a hely tekintetében. Ne halogasd a foglalást sokáig, hiszen itt a jó idő, ilyenkor sokan döntenek az utazás mellett, a legjobb helyek pedig gyorsan elszoktak fogyni! Válaszd a következő úticélodnak Kiskunfélegyházát!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 24. 15:39, péntek | PR

Különleges helyen, különleges létesítményt épít a Jánosik és Társai Kft. Tokajban.

A hegy lábánál, egy elhagyott andezit bányánál építik meg a Turisztikai Attrakció épületét.

2021. Augusztus 17. 10:35, kedd | PR

Fizessük a szállásunk SZÉP Kártyával

Bár a koronavírus miatt számos szállás zárva tartott, mára már enyhültek a korlátozó intézkedések annyira, hogy bátran foglalhatunk szállást és indulhatunk kirándulni, nyaralni, akár védettségi igazolvány nélkül is.

2021. Augusztus 06. 08:34, péntek | PR

Óriás irodaházat takarítanak

Környezetbarát technológiát vállalva nyerte el Budapest egyik legnagyobb új irodaépületének rendben tartását, a takarítási szolgáltatásokban piacvezetők között számon tartott Jánosik és Társai Kft.

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.