Városlista
2022. szeptember 27, kedd - Adalbert

Hírek

2016. November 10. 10:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Adrienn

Nem pusztán hivatásból segítenek

Nem pusztán hivatásból segítenek

Városunk Önkormányzata ünnepséget rendez a Szociális Munka Napja alkalmából ma (november 10-én) 14 órai kezdettel a művelődési központ dísztermében.

A szociális munkás dolga jóval több, mint munka. Tevékenységük közben belepillanthatnak a családok életébe, egyén problémákkal szembesülnek és közben olyan tapasztalatokat szereznek, mellyel az azonnali segítségnyújtáson túl válságmegoldást tudnak kínálni a mindennapi élet küzdelmeihez.

A szociális munka egyidős az emberiséggel, mert minden közösség gondoskodik a tagjairól. Amellett, hogy segíti a nagyobb társadalmi jólét elérését és igyekszik kedvezőbb társadalmi feltételeket teremteni, kiáll az elesettek és bajbajutottak mellett, hogy ők is teljes értékű életet élhessenek. Minden év november 12-én azoknak mondunk köszönetet, akik felelősségteljesen, áldozatkészen és nagy szakmai alázattal végzik munkájukat.

Az idei év jutalmai és dicséretei Csányi József polgármester köszöntője után kerülnek átadásra. Ezt követően ünnepi műsorral kedveskednek a megjelenteknek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 26. 17:05, hétfő | Helyi

Őszi virágünnep Kiskunfélegyházán

Őszi virágünnep, dísznövény bemutató és vásár lesz a 2022. október 15-én, szombaton 8-14 óráig Kiskunfélegyházán a Petőfi tér – Hattyúház előtti sétányon.

2022. Szeptember 26. 16:47, hétfő | Helyi

Gluténmentes extrudált kenyeret hívott vissza az Abonett

2022. Szeptember 26. 12:23, hétfő | Helyi

Októbertől csak patikában lehet antigén gyorstesztet vásárolni

A hónap végével megszűnik az antigén gyorstesztek patikán kívüli forgalmazásának lehetősége - hívta fel a figyelmet az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYEI) a hivatalos közösségi oldalán.

2022. Szeptember 25. 08:46, vasárnap | Helyi

Jókedvű sokadalom gyűlt össze a Malom alatt

Szeptember 24-én (szombaton) délután ismét megrendezésre került a Kiskun Múzeum udvarán a Malom alatti sokadalom elnevezésű, régmúlt idők hagyományait népszerűsítő családi program.