Városlista
2021. október 16, szombat - Gál

Hírek

2011. Július 23. 07:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Nem lőttek Putnokon

Nem lőttek Putnokon

A pénteken elkészült szakértői vélemény szerint nem fegyverből kilőtt lövedék okozta azt a két lyukat, amit egy putnoki ház kapuján találtak szerda este.

A borsodi kisváros egyik házából szerda este fél 8 körül érkezett riasztás a rendőrségre, mely szerint két lövést hallottak a lakók, és a ház kapuján két golyó okozta lyukat is találtak. A rendőrök még aznap este megkezdték a helyszíni szemlét, amelynek során lövedéket nem találtak, majd a sötétedés miatt befejezték a munkát, és csak pirkadatkor kezdték újra. A kapun talált lyukakat szakértők vizsgálták meg, és a péntekre elkészült eredmények szerint azokat nem fegyverből leadott lövések okozták. (lm)

HavariaPress

Címkék: fegyver

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 15. 17:08, péntek | Kék hírek

Tetőablakon át próbált elbújni a rendőrök elől

A fővárosi rendőrök lezárták a nyomozást a betörésekkel gyanúsított férfi ügyében.

2021. Október 15. 08:00, péntek | Kék hírek

Elítéltek egy testvérgyilkost

Megölte húgát és édesanyjára is rátámadt az a kábítószerfüggő férfi, akit nem jogerősen 17 évre ítélt a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön - közölte a bíróság a honlapján.

2021. Október 14. 18:03, csütörtök | Kék hírek

Másfél milliárdos áfacsalást követett el alkoholos italokkal egy bűnbanda

Egy Kiskőrösről irányított, szeszes itallal kereskedő, a költségvetésnek több mint másfél milliárd forint kárt okozó bűnszervezetet számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal - közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

2021. Október 14. 14:03, csütörtök | Kék hírek

Egy tucatnyi rendőr ütött rajta egy drogdíleren

Kábítószerekkel kereskedett a gyanú szerint az a gyömrői férfi, akinek otthonába 12 monori rendőr érkezett meglepetésszerűen. Az éjszakai rajtaütés bilincseléssel, telepakolt bűnjeltasakokkal végződött.