Városlista
2020. január 25, szombat - Pál

Hírek

2019. December 06. 10:49, péntek | Helyi
Forrás: hazipatika.com

Nem fog örülni a hétvégi időnek

Nem fog örülni a hétvégi időnek

Marad a hideg, ráadásul péntektől egészen vasárnapig köd és ónos szitálás is várható.

A szabadtéri adventi programoknak nem igazán kedvez majd az időjárás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből. Pénteken az ország nagy részén borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. A magasabban fekvő tájak mellett a déli megyékben és a keleti határszélen is jó eséllyel felszakadozhat a felhőzet. A borult tájakon viszont néhol hószállingózás, ónos szitálás is előfordulhat. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire -4 és +3 fok között alakul, éjszakára pedig 0 és -6 fok közé hűl le a levegő.

Köd és hideg advent második hétvégéjén

Az ország nagyobb részén szombaton borult, párás, néhol tartósan ködös idő lesz, de kisebb körzetekben (nagyobb eséllyel a Dél-Alföldön és az Alpokalján) felszakadozhat a felhőzet, és átmenetileg kisüthet a nap. Számottevő csapadék legfeljebb északkeleten és a délkeleti határnál lehet, de kisebb ónos szitálás, hószállingózás bárhol kialakulhat. Mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában -3 és +2 fok között alakul, de ahol kisüt a nap, ott ennél melegebb lehet.

Vasárnap is marad a borult, párás idő, és ónos szitálásra, hószállingózásra is ugyanúgy számítani kell. Többnyire mérsékelt lesz a délies szél, de a Dél-Dunántúlon élénk lökések is kialakulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet általában -2 és +2 fok között várható - kivéve azokon a szerencsés tájakon, ahol kisüt a nap, mert ott több fokkal melegebb is lehet.

Címkék: hideg, köd

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 24. 20:18, péntek | Helyi

Télbúcsúztató városi farsang

Kiskunfélegyháza Város Önkormányzata és a Móra Ferenc Művelődési Központ szeretettel vár minden érdeklődőt szabadtéri hagyományőrző programjára 2020. február 22-én, szombaton 16 órától Kiskunfélegyházán.

2020. Január 24. 20:03, péntek | Helyi

Móra Ferenc Művelődési Központ februári programja

A Móra Ferenc Művelődési Központ szeretettel meghívja és várja 2020. februári rendezvényeire.

2020. Január 24. 15:29, péntek | Helyi

Nem fogjuk szeretni a hétvégi időt

A pénteki barátságtalan, felhős, ködös idő hétvégén is folytatódik: szombaton és vasárnap ónos szitálásra, esőre szintén számíthatunk, csak néhány helyen van esély párórás napsütésre.

2020. Január 24. 13:26, péntek | Helyi

Elindult a fiataloknak szóló Szétcsúszva program

A Momentán Társulat által indított kezdeményezés célja a fiatalkori alkoholfogyasztás visszaszorítása interaktív színházi edukációs előadások segítségével