Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2015. Október 02. 08:40, péntek | Helyi sport
Forrás: futsalhungary.hu

Nehéz mérkőzés vár a Rába ETO-ra Kiskunfélegyházán

Nehéz mérkőzés vár a Rába ETO-ra Kiskunfélegyházán

A női NB I-ben szombaton rangadóra kerül sor, ahol az Astra a Rába ETO ellen bizonyítaná, hogy az első két fordulóban mutatott játéknál, sokkal többre képes. A 4. forduló esélylatolgatását olvashatják az alábbiakban.

Női NB I, 4. forduló

Astra Kiskunfélegyházi Bulls – Rába ETO
10.03, szombat, 16:00, Kiskunfélegyházi Kész Aréna

Erős túlzás lenne azt állítani, hogy két bombaformában lévő csapat mérkőzik meg egymással Kiskunfélegyházán, de abban biztosak vagyunk, hogy érdemes lesz megtekinteni a rangadót a női futsal szerelmeseinek. Az Univerzum ellen a második félidőben már javuló formát mutatott a bajnoki cím védője, ráadásul Szabó Bogiék az ETO ellen pozitív mérleggel rendelkeznek, így nem lenne meglepetés, ha az Astra az új idényben megszerezné első győzelmét. Persze ismerve az ETO játékosainak és edzőjük Molnár Attila mentalítását, a győriek aligha fogják olcsón adni bőrüket.

A futsal-hungary tippje: kétgólos Astra-siker

Szekszárdi UFC – DVTK-Vénusz
10.03, szombat, 19:00, Szekszárd Városi Sport és Szabadidőközpont

Nincs még pontja az újoncnak, de legutóbb Tolnán már nem sok hiányzott hozzá. A múlt heti forma alapján a DVTK ellen akár a győzelmet is megszerezhetik Micskó Márk edző tanítványai, ugyanakkor a rutin a vendégek mellett szól. Ebből is összejöhet egy ragyogó összecsapás, viszont nagyon nehéz megtippelni a végeredményt.

A futsal-hungary tippje: egygólos DVTK-siker

ReklámPress-Skorpió – Univerzum-Airnergy
10.04, vasárnap, 13:00, Salgótarjáni Sportcsarnok

A nagy kérdés az, hogy vajon a keddi Astra elleni bravúros pontszerzés (2-2) mennyit vett ki az Univerzum-Airnergy játékosaiból. Ha sokat akkor a vélhetően frissebb hazai gárda könnyen megtréfálhatják őket, ha azonban keveset akkor vendégsiker várható. Még akkor is, ha a Skorpiót saját otthonában borzasztóan nagyon nehéz legyőzni.

A futsal-hungary tippje: kétgólos Univerzum-Airnergy-siker

Brand Mission Tolna-Mözs – Hajdúböszörményi TE
10.04, vasárnap, 17:00, Tolna Városi Sportcsarnok

Az élvonalban már csak ez a két gárda őrzi makulátlan mérlegét, ami mutatja, hogy kiegyenlítettek az erőviszonyok. Minden pontot és győzelmet meg kell becsülni, nincs nagy különbség a csapatok között. Mi most mégis azt gondoljuk, hogy a Tolna-Mözs magabiztosan gyűjti be az újabb 3 pontot. Hogy mire alapozzuk ezt? Egyrészt arra, hogy Frank Tamás irányítása alatt a hazaiak máris remek formában vannak, másrészt sérülések miatt legalább nyolc meghatározó játékosát nélkülözni kénytelen a HTE. Nélkülük aligha lehet vérmes reményük a pontszerzésre.

A futsal-hungary tippje: háromgólos Tolna-Mözs-siker

Címkék: Astra Bulls, foci, futsal, gól

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:43, csütörtök | Helyi sport

Félegyházi siker a szombathelyi SPARTAN versenyen

2024. április 13-án került megrendezésre Szombathelyen a SPARTAN Közép-Európai Régió versenysorozatának következő állomása, ahol Kiskunfélegyházát a 18 éves Szekeres Norbert képviselte.

2024. Április 24. 16:45, szerda | Helyi sport

Dobos Eszter eredményesen szerepelt a hétvégén

2024. április 20-án a kiskunfélegyházi Zöldmező Lovassport Egyesület csapata Jászkarajenőre látogatott, ahol a Karai Mini Major rendezésében egy színvonalas versenyen vett részt.

2024. Április 23. 19:53, kedd | Helyi sport

Ezüstérmet nyertek a platános asztaliteniszező lányok

Fantasztikusan teljesítettek az Asztalitenisz Diákolimpia Országos Döntő I-II. korcsoport csapatversenyében a Kiskunfélegyházi Platán Utcai Általános Iskola lányai.

2024. Április 22. 14:07, hétfő | Helyi sport

Diákolimpiai bajnok lett a József Attila iskola csapata

A József Attila Sportiskolai Általános Iskola tanulói az utóbbi 3 évben állandó résztvevői az Asztalitenisz Országos döntőjének, ahol 3 csapattal és két egyéni versenyzővel képviselték magunkat.