Városlista
2024. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2012. Március 07. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Kiskegyed

Néha ételre sincs pénze Esztergályos Cecíliának

Néha ételre sincs pénze Esztergályos Cecíliának

Esztergályos Cecília jövőre lesz hetven éves. A Jászai Mari-díjas Érdemes Művésznek az élete tele volt nehézségekkel, de optimizmusát sosem veszítette el.

Most sem, amikor lakáshitelének összege harminc millióra hízott és nyolcvan éves koráig fizetheti.

- Van egy gyönyörű házunk, amit Makovecz Imre tervezett, és amire öt évvel ezelőtt felvettünk kilenc évre egy nagy hitelt. De a svájci frank alapú hitel teljesen csődbe vitt volna minket. Ezért áttértünk a forint alapúra, és ezt még tíz évig kell fizetnünk - tizennyolc millió helyett harmincat - mondja a Kiskegyednek Esztergályos Cecília, aki nem engedheti meg magának, hogy szépségápolásra költsön.

- Én festem a hajam, és most már magam is vágom. Csak benzinre és ennivalóra költünk, amit előre megfőzök két-három napra. Már ha futja rá, hisz vannak olyan időszakok, hogy egy kanyink sincs.

Kiskegyed / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.

2024. Július 18. 06:00, csütörtök | Bulvár

Akkorát rúgott a táborozó gyermekbe az edző, hogy a fiú a fejére esett

Óriási felháborodást keltett az a napokban nyilvánosságra került felvétel, amelyen az látszik, hogy a szolnoki kalandparkban egy felnőtt férfi kirúgja a rábízott kisgyerek lábait, aki ennek következtében fejre esik.

2024. Július 17. 08:02, szerda | Bulvár

Több mint negyven magyarországi turista került kórházba ételmérgezési tünetekkel Romániában

Egy 44-tagú magyarországi turistacsoport, egy idegenvezető és két buszsofőr került kórházba Romániában ételmérgezési tünetekkel, miután herkulesfürdői szálláshelyükön ettek - közölte kedden az Adevarul hírportál.